Pentaxim vakcina - besplatna za svu decu!

Quoted post

Gost

2015-01-19 01:07

Mi smo kupili vec tri Pentaxim vakcine, ali sam jako besna zbog odluke da oni koji su vec primili bar jednu vakcinu nemaju pravo da ostatak vakcina dobiju besplatno! Gde je tu mozak??? Znaci oni koji su jednom platili 3400 vakcinu , nemaju pravo da drugi i treci put prime besplatno, u suprotnom sve 3 vakcine drugi dobijaju u DZ dzabe... Ko normalan moze da donesu ovu odluku???
I sada se roditelji nalaze u situaciji da dolaze na 2. ili 3. vakcinaciju, ne mogu da nadju u prodaji vakcine- nestasica, a u DZ imaju besplatne ali ne za njihovo dete, jer je za Boga vec jednu kupio????!!!!! Ovo je proverena informacija iz DZ, i to je STRASNO, igrate se sa decom, o cemu vise da pricamo, SRAM VAS BILO!!! Ja sam uzasno besna, a tek bih bila da nemam vakcinu i da ne mogu da je nadjem!
Druga stvar, nama 10000,00din nije velika suma novca, izdvojis za takve stvari, ali mnogim roditeljima u ovoj zemlji je to pola plate!!!! I znaci im da li ce ostatak platiti ili dobiti besplatno!

Odgovori

Gost

#4 Re:

2015-03-06 21:19:46

#2: -  

"Blago" farmakoindustriji sa ovakvim vapajem majki za vakcinisanje svog djeteta,i "blago" medijima  i politici zemlje koja podrzava istu tu industriju(Citaj farmako mafiju) Zali Boze ogranicene i povodljive ljude. Zao mi je samo onih samosvjesnih majki koje znaju sta znaci vakcinacija a koje moraju da pristanu na nju jer je takav zakon.Nisi vakcinisan-ne mozes u skolu! Boze opameti nas.

Gost

#17 Re:

2015-03-13 10:22:04

#2: -  

Molim vas ako mozete da nam kazete gde ste nabavili pentaksim vakcinu,posto je mi nigde ne mozemo naci. Hvala.