Peticija za ukidanje veronauke u skolama

Quoted post

Majka

#91 Demokratija

2011-09-07 22:00

Kao što je demokratski dozvoliti parede ponosa isto tako je demokratski dozvoliti u školama veronauku kao izborni predmet, zar ne? Interesantno je da isti oni koji se zalažu za dopuštanje nesmetanog održavanja parade, ovde zagovaraju ukidanje nečega što im se ne dopada. Ko kaže da se meni i mojoj porodici dopada javno izkazivanje seksualne opredeljenosti pa opet nisam za ukidanje tih šetnji. Moje dete već šestu godinu ide na veronauku i imamo krajnje pozitivno iskustvo po tom pitanju. Njihov veroučitelj nije fanatik već porodični čovek sa troje dece koji učenicima prilazi kao otac. U školi organizuje humanitarne, kulturne i sl. događaje.

Odgovori

Gost

#95 Re: Demokratija

2011-09-07 22:22:03

#91: Majka - Demokratija

That is correct, leftwingers are always like that. They always know what is better for the rest of us. Let's not forget their creation of Dictatorship of the Proletariat is still a DICTATORSHIP
and let’s not forget that Nazis and Fascists are not any different since they
are all leftist movement. Later on represented by Communists Nazis and Fascists
were described as right wingers which is politically and historical lie.

Gost

#104 Re: Demokratija

2011-09-07 22:55:29

Konju jedan našo si da porediš Vjeronauku sa paradom ponosa. Pa ti treba da znaš da je svahi drugi pop u Srbiji ili peder ili pedofil i jel oni da ti uče djecu konjino jedna.

Кева

#409 Re: Demokratija

2011-12-08 10:28:51

#91: Majka - Demokratija 

Исто! Ови који пишу све и свашта против веронауке дефинитивно нису родитељи. Мени је само жао што ја као дете у школи нисам имала веронауку и својој деци некад нисам могла да пружим адекватне информације у вези са њом.