BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Jelena

#1575 UKINITE POLAGANJE!!!

2014-05-22 20:00

UCENICA SAM OSMOG RAZREDA, I SLAZEM SE DA SE MALA MATURA UKINE.MI TREBAMO DA SPREMIMO 7 PREDMETA, I TO SVE CE BITI.NEPOZNATO!MALA MATURA JE GLUPOST JER MI NE MOZEMO DA SE SETIMO.CELOG PETOG, SESTOG, SEDMOG I OSMOG RAZREDA, DZABE IDEMO U SKOLU MUCIMO SE I VEZBAMO ZA TAJ ISPIT KAD NISTA OD TOGA NECE BITI. POZNATO..I SAMIM TIM NA TOM PRIJEMNOM ISPITU ONI KOJI SU BILI LOSI MOGU SVE DA PREPISU I TO NIJE FER PREMA OVIM KOJI SU UCILI I MUCILI SE! A DA NE PRICAMO ZA UGROZENU DECU...AKO MI BUDEMO RADILI TAJ ISPIT MOGU DA VERUJEM DA POLA NJIH NECE UPISATI ZELJENU SKOLU JER JE MNOGO TESKO RADILA SAM TESTOVE.I NISAM SE BAS PROSLAVILA A NI.MOJ CEO.RAZRED TAKODJE..I MOGLI BI DA UKINETE MATURSKO VECE A TE PARE KOJE SMO DALI PREDAJTE UGROZENIMA KOJI VISE NEMAJU SVOJ DOM!!!!!HVALA

Odgovori

Gost

#1582 Re: UKINITE POLAGANJE!!!

2014-05-22 21:09:43

#1575: Jelena - UKINITE POLAGANJE!!!

I u našoj školi je test urađen očajno. Deca su sad pod stresom,  a kako će biti na pravom testiranju ne mogu ni da zamislim. I to ni manje ni više nego 7 predmeta!

Kako ih nije sramota. U svemu su kasnili, u štampanju priručnika, informatora o srednjim školama,  nastavnici sa pripremnim časovima, itd. Još se ništa ne zna -da li će biti mature ili ne,  čak nas ni na ekskurziju nisu vodili!

Kad malo bolje razmislim,  baš smo neka baksuzna generacija -rođeni na krivom mestu u krivo vreme!

U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu....