BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

PROTESTI !

2014-05-21 17:48

E ovako ljudi pratim komentare i imama da vam dam jedan predlog.da se dogovorimo da u ponedeljak, kada prodju dani zalosti i nedelja,ne odemo u skole vec da protestujemo ceo Bg da dodje do skupstine i opkolimo je skroz,ili ispred ministarstva npr. A iz ostalih gradova skupe se u svom centru grada. I to bude prvi korak.I da im objasnimo neke stvari.D ase nas glas cuje.Necemo otici dok se ne oglasi Vucic ili ministar. Ja sam to vec pocela da oraganizujem i raspitala sam se podrzali bi nas i sindikati skola i nastavnici svi. Od pocetka prijemni nije u redu.Nista nismo znali, do skoro.Te bice kombinovani, te nece.NISMO IMALI NA VREME ZBIRKE, , ni plan i program nikakav,3 su se ministra promenila.Nismo znali ni koliko poena sta nosi.Nista. kao sto nisad ne znamo sta ce se desiti.Prosveta je u rasulu. Ja kesam iz Beograda i nije mi kuca puna vode, ali ne zaboravite da 70% ljudi iz Bg nisu tu oduvek svi oni imaju nekog po drugim gradovima i sada su se morali naci za njih i ugostiti ih.Danima gledam vest, gledam onaj uzas. Cekam da li ce nestati struje.Jednostavno vandredna situacija.Imam drugaricu iz Obrenovcaupoznale smo se na sportskim takmicenjima i ona je izgubila sve. Ne pada joj na pamet da radi niko je ne moze naterati, stvarno.A NE MOZE I POLA DA IH RADI, A POLA NE.U ostalom peosle god je ukinuto samo zbog njihove greske, a i to se sve znalo. Novine su ih zeznule zato sto su isti dan kad su polagali objavili testove. I onda je trebalo da se ponovi test. odbili su djaci i ovi se uplasili i uponistili.KAKO TO MOZE? Sada u ovakvoj situaciji stvarno ne treba da se radi cak i nemamo uslova za to. Bolje je te silne milione daju za pomoc. OVA GENERACIJA NIJE IMALA NISTA, BAS NISTA.NIJE IMALA ESKURZIJE,NECE IMATI MATURE, EKSPERIMENTISE SE NA NAMA KAO NA MISEVIMA.+ se u toj EU prijemi ni ne radi. DOKLE VISE?! NECEMO D ADOZVOLIMO DA SE SVE SVALJUJE NA DECU.NEKA JEDNOM URADE NESTO NORMALNO.NEKA ISPLANIRAJU SVE I NEK SE 1. SEP. SVE ZNA BUDIU TU ZBIRKE I NEKA POCNU IZ POCETKA SA 2000.
AKO GA NE UKINU DO SUTRA ORGANIZOVACEMO SE I PROTESTVOVATI.SIGURNO POLICIJA NECE TUCI DECU.
BUDIMO SLOZNI!!
RECITE MI STA MISLITE O PREDLOGU? MONE KOSTA NAS NISTA DA POKUSAMO.

HVALA 99 ♡

Odgovori

Ministarka

#1390 Re:

2014-05-21 18:00:07

#1385: PROTESTI ! -

Predlog odlican, ali nisu svi tako slozni kao vi.

Gost

#1488 Re: PODRZAVAM

2014-05-21 20:26:11

#1385: PROTESTI ! - Slazem se u potpunosti. Uradite to i ja cu pokrenuti iz mog grada decu. Da se nas glas cuje!!!!