BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Цока

#1091 Ивана Перић

2014-05-20 18:42

Ја знам да ћемо на крају полагати тај пријемни од седам предмета.Ово сви можда схватају као искоришћавање ситуације али није тако.Мени је пре свега жао деце,мојих вршњака који су изгубили све.Прошле године су поништени резултати тако да се може рачунати као да пријемног није ни било.Није ми јасно зашто смо се мучили осам година када тај један тест може да нам уништи будућност.Људи коју су сада на власти нису полагали тај пријемни.Зашто нас муче?Та Европа о којој стално причамо ни не полаже завршни тест.Стално нас представљате како сме не радници,како смо хулигани,како нисмо васпитани а ми смо бољи од свих тих странаца.Учимо немачки уместо руски,шваба нигде нема када нам требају,убијали су нас ко стоку,а ми им дајемо на важност и учимо њихов језик.Наши дедови и прадедови су се борили за Србију и клели немце који су нам све узели.Ко је сада први дошао?Нико други него БРАЋА РУСИ!Поента моје целе приче је да је за вас важно заправо оно што није важно,идете погрешним путем,вратимо се на прави пут док још није касно.

Odgovori

Huliganka.

#1092 Re: Ивана Перић

2014-05-20 18:45:36

Jasmina Milicevic

#1098 Re: Ивана Перић

2014-05-20 18:56:16

#1091: Цока - Ивана Перић

Tebi je ocigledno matura neophodna, posto si krajnje nepismena.