BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Dete iz Obrenovca

#902 Procitajte :)

2014-05-19 20:12

Ja zicvim u Obrenovcu, tacnije zivela sam. Vi ne mozete ni da zamislite sta smo mi svi doziveli. Sad smo u prihvatilistu (i nemojte kao da lazem,dete iz obrenovca sad nema nista, kako da ide na internet)
Mi smo sve izgubili, nemamo vise ni jednu svesku! Ovo je preveliki stres za sve nas, pa i za one koji nisu preziveli.Prijemni je od pocetka bio glupost,a ppogotovo sad, pod ovakvim okolnstima.
Ovo je jedna od najvecih katastrofa u Srbiji i vi se ponasate kao da nista nije bilo? Ukinucete matursko vece, ali ne i prijmeni?
Ja necu da neko zbog mene ispasta i da nema matursko vece :) Stvarno to ne zelim! Da sam ja ta koja je ostala na suvom i da se meni nista nije desilo, ja bih zelela da se rpovedem na maturi

Ali, prijemni je cista glupost!Toliko para ce se potrositi zbog toga, a posle kakva je SRbija mozda se nece ni boodovati.Mislim da mi ne mozemo da polazemo ovako, doziveli smo preveliku traumu.Nemamo ni kucu, ni mira, ni skole gde bismo mogli ista da ponovimo. A da ne pricamo o psiholoskim problemima ovih ljudi i dece oko mene, posle ovoga.

Smatram da nije pravedno da neka deca imaju, neka ne.
Zasto mi ne mozemo da imamo pravo glasa?
Mislim uopsteno 99 generacija. A pogotovo mi. ZAR VAS NE ZANIMA KAKO SE OSECAMO, MI POTPUNO POPLAVLJENI,BEZ ICEGA?

ovo je sve izuzetno glupo, trebalo bi da se ukine i kraj.

Odgovori

Katarina Plavsic
Autor peticije

#906 Re: Procitajte :)

2014-05-19 20:16:07

#902: Dete iz Obrenovca - Procitajte :)

Potpuno se slazem sa tobom. Samo sto ja ne zelim da slavim maturu,dok moji vrsnjaci pate,kao i njihove porodice koje prolaze kroz pakao.

Gost

#913 Re: Procitajte :)

2014-05-19 20:19:33

#902: Dete iz Obrenovca - Procitajte :)

A TI DETE IZ OBRENOVCA KOJA SI IZGUBILA SVEEEE, JESI LI MOZDA DOBILA NEVIDLJIVI KOMPJUTER U PRIHVATILISTU PA PISES OVO?! VERUJEM DA DECA IZ OBRENOVCA I DALJE NE MOGU DA VERUJU STA SE DESILO I DA SU VEOMA UMORNA DA BI U DESET SATI VIDILA ZA NEVIDLJIVIM KOMPOM I KUCALA NJIHOVU TUZNU PRICU. LAZ.