BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Gost

2014-05-19 19:17

SAMO DA ZNATE, DA JE POTREBNO DA DECA BUDU OBRAZOVANA. NE NA NEKI NAČIN KOJI JE NEPOTREBN I KOJI ĆE ZAHTEVATI OD NJIH NEŠTO ŠTO IM NEĆE TREBATI SKORO NIKAD. VI, ŠTO STE REKLI DA JE POPLAVA SRBIJI ODNELA MOZAK, POGLEDAJTE MALO TEST. POGLEDAJTE ZBIRKU SA KOMBINOVANIM PREDMETIMA AKO IMATE DETE (A SUMNJAM DA GA IMATE). ZAPITAJTE SE DA LI JE SVE TO P-O-T-R-E-B-N-O. DECA JESU RAZMAŽENA. TREBA DA ZAPNU, ALI NE MOGU SVE TO DA POSTIGNU. RODITELJ SAM, PRAVNI FAKULTET SAM ZAVRŠILA. JEDNOSTAVNO JE TAKO. LJUDI SE PITAJU ZAŠTO IMA TAKO MALO OBRAZOVANIH LJUDI, STRUČNJAKA, I POSLE FAKUTETA? PA ZATO ŠTO LJUDI UČE TOLIKO NEPOTREBNIH I GLUPIH STVARI. JA SAM FAKULTET ZAVRŠILA PRE VIŠE OD 20 GODINA, ALI JE TAKO BILO I TADA. POZDRAV

Odgovori

Gost

#864 Re:

2014-05-19 19:26:25

#861: -

Ja sam inace osmakinja, mozda malo zrelija, (koja sam napisala da je srbiji poplava odnela mozak) i verujte mi znam kako je tesko sve postici. Ali takodje smatram da je test mnogo lak i da je zaista test OPSTE KULTURE. Deca su uvek polagala prijemne, nekome je bilo lakse, nekome teze, ali to ne znaci da treba ukidati test.