BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Quoted post

Gost

#474 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matursko vece

2014-05-18 22:48

#470: Ona ista koja ponavlja 9274280374 put isto i taaako :D - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matursko vece 

Ako ti kazes da ima dece kojima to nije nista narocito,ta matura, onda mozda nije ni toj nesrecnoj deci. ja mislim da to njima ne bi smetalo. To je ceo grad,vise gradova. A mi nemamo veze s njima. Kao sto u drugim drzavama nemaju prijemne uopste,be samo kombinovane, pa oni nisu rekli u srbiji deca prolaze kroz tak teror hajde i mi da imamo prijemni, njima ce biti lakse. Navela sam primerr gde se vidi situacija otprilike. I da se zna ako sam pogresila negde,to je jer je jedan posle ponoci,a inace sam pismena...

Odgovori

Andrijana Cakarevic

#670 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matursko vece

2014-05-19 13:09:47

#474: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matursko vece

Ovako, vi slavite maturu, ja nemam nista s tim. Kao sto sam rekla, ja tu ne mogu da odlucim nista jer sam samo jedno obicno dete koje izlaze svoje sopstveno misljenje! Ali, za svoju skolu znam i takodje znam da cemo se mi potruditi da mi ne slavimo maturu, vec taj novac koji sakupljamo za matursko vece damo deci kojoj je potreban. Takodje smo i mi mastali o maturi kao i svi, ali kada vidimo kakva je situacija jednostavno nam se ne slavi vise. Mi mozemo da se odreknemo mature, ako vi ne mozete, mi nemamo nista s tim, zar ne?