Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Oleg

2014-05-01 22:54

Kolege moje i buduci akademski gradjani ako bog da, meni ovo lici na jednoumlje i nepostovanje tudjeg misljenja koje pri tom ne vredja nikoga vec je samo rezime dosadasnjeg cinjenja i napora da isteramo svoje. To sto je neko sublimirao u svom izlaganju sta se sve desavalo od naseg " susreta " na ovim stranicama nije nikakvo mracenje, a ne do bog odmaganje u ispunjavanju cilja, vec samo puke cinjenice. Ne znam sta ce uvodjenje foruma ako kazete da smo na korak do cilja?!? Pa jesmo li?!? Sta je to sto tamo treba da se kaze,a nije za uvid javnosti tj. ne moze se reci ovde?!? Ja mislim da svaki potpisnik zeli da se ova agonija okonca sto pre i da je logicno sto vas ljudi zasipaju pitanjima preko mail-a ili ovde sta ce se desiti? Kad imate sastanak? Ne treba se jediti na njih, da podsetim usli smo u maj septembar je koliko sutra, a odgovora jos uvek nema, a nada velika ko vasiona. Molim za razumevanje i toleranciju, a ne iskljucivost, osornos i bahatost, jer jeste vi organizatori i pokretaci i na tome svaka cast, al vama moc daje svaki potpisnik ove peticije i zato imajte razumevanja za iste, ne budite iskljucivi tipa imam barem moc da sasecem ovde koga hocu i kad hocu. Sklonili ste post gde neko kaze da parafraziram: treba se potruditi da sto vise ljudi polozi sto vise ispita do 30 septembra, pa jel to odmaganje postizanju naseg cilja?!? Takodje ne znam ko to vredja tzv bolonjce sem sto je opste mesto da im je lakse da poloze ispite u odnosu na nas. Ja stvarno pokusavam da vas razumem al mi ne ide pa nek neko da odgovor o cemu se radi? Da li na pregovore idemo da insistiramo da ostane postojeca izmena i dopuna zakona koju je dao prof. Jovanovic posto smo tu vezani za bolonjce kojima ce svakako smaliti broj bodova za upis ili nesto drugo? Pa ako smo tim mozemo barem nesto da znamo. Lako je reci produzili su svima produzice i nama, ljudi moji mi trenutno nemamo nista sigurno u rukama, imamo predlog odbora i izmenu zakona koja nije obavezujuca.

Odgovori

Gost

#4742 Re:

2014-05-01 23:57:07

#4741: Oleg -

Ajde prestani da mračiš i filozofiraš. Razmišljaj pozitivno.