Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#4712 Re: Re: Re: Re:

2014-05-01 14:32

#4710: Miki - Re: Re: Re:

U praksi NE,procitajte saopstenja,mozda niste bas sigurni sta i kad potpisujete,ovo je deo jednog obavestenja(mozete naci u saopstenjima):""STUDENTI UPISANI NA OSNOVNE STUDIJE I NA STUDIJE PO RANIJEM NASTAVNOM PLANU I PROGRAMU, BEZ OBZIRA KOJE ŠKOLSKE GODINE SU UPISALI STUDIJE, PRE ILI POSLE STUPANjA NA SNAGU OVOG ZAKONA, IMAJU PRAVO DA ZAVRŠE  STUDIJE PO ZAPOČETOM NASTAVNOM PLANU I PROGRAMU U VREME UPISIVANjA STUDIJA, A PRE UVOĐENjA STUDIJSKOG PROGRAMA U SKLADU SA EVROPSKIM SISTEMOM PRENOSA BODOVA (ESPB) NA NjIHOVIM FAKULTETIMA I VIŠIM ŠKOLAMA.“

"upisali"-stoga ovde sigurno ima onih koji nisu odslusali sve,a imali su pravo i potpisali peticiju.

Manite se prepucavanja,toga ima previse,pozeljni su konstruktivni i pozitivni komentari.Sirirte peticiju a ne negativnu energiju.

Nadomak smo cilja,ucinimo sve da sto pre diplomiramo i zaposlimo se u struci.

Odgovori

Miki

#4714 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-01 14:42:32

#4712: - Re: Re: Re: Re:

Zao mi je ako ste u mojim recima prepoznali elemente prepucavanja. Vi mi sad kazete da postoje potpisnici ove peticije koji nisu odslusali sve predmete i da oni ocekuju da ih slusaju po nekakvom starom programu? Cujte, po kom god programu da oni zele da okoncaju studije, pred njima je slusanje nastave koju nisu pohadjali. Nasuprot ovima, studenti koji su odslusali celokupnu nastavu sve sto zele je da im se ne oroci period u kome mogu ostati apsolventi; ne zele se vracati u klupe i uciti nove predmete iz Bolonje.