Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#4709 Re: Re: Re:

2014-05-01 14:13

#4706: - Re: Re: rekli da je apsolvent onaj student koji ima polozene sve ispite iz prve i druge godine

Iskreno ja sam malo zbunjen. Kod nas na Saobraćajnom fakultetu, nije se mogla ni upisati četvrta godina ako nije očišćena druga (naravno i prva), uz dat uslov iz treće, bar ne u vreme kad sam ja slušao predavanja.

Odgovori

Miki

#4711 Re: Re: Re: Re:

2014-05-01 14:20:22

#4709: - Re: Re: Re:

Ocigledno da je da su uslovi za upis godina bili razliciti na razlicitim fakultetima. Ne bi valjalo da se pogubimo mnogo u terminima. Ja sam apsolventom hteo da naslovim nekog ko je ODSLUSAO SVE PREDMETE, jer upravo ovo poslednje je sustina mog argumenta: FAKULTETI ZA POTPISNIKE OVE PETICIJE NE ORGANIZUJU NASTAVU VEC SAMO POLAGANJE ISPITA. Ako postoji potpisnik ove peticije na koga se ovo ne primenjuje, molio bih ga da se javi.

Gost

#4713 Re: Re: Re: Re:

2014-05-01 14:38:35

#4709: - Re: Re: Re:

I na mom fakultetu smo morali,(svojevremeno ,ne znam kako je sad),da "ocistimo"npr.I godinu i polozimo odredjene ispite sa II godine(npr.3+2 od odslusanih 7) da bismo upisali III godinu!Takodje nisu mogli da se polazu ispiti sa raz.god,tj:dok ne ocistite sve ispite I g,niste mogli da izlazite na ispit II g.