Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Miki

#4688 Re: Re: Re: 4862

2014-05-01 00:31

#4683: - Re: Re: 4862

Skupstinska je praksa vec niz godina da svaki novi saziv povlaci iz procedure sve predloge prethodnog saziva.  Na dan formiranja Vlade poslanik Balint Pastor je pozvao ovaj saziv Skupstine da promeni tu praksu ali se to nije dogodilo. Na osnovu ovoga iskustva, ko je mogao da se nada i veruje da ovaj saziv nece povuci predlozene akte? Neko ko ne prati parlamentarni zivot. Nema veze kad pocinje reforma obrazovanja, jer se ona nas ne dotice. Ponavljam Vam, svi smo mi apsolventi. Osim ako nece da nam reformisu nacin polaganja ispita, posla za reformatore u ovoj konkretnoj grupi nema. Od vaseg neprekinutog niza reci nisam prepoznao ni jedno drugo mesto na koje bih dao odgovor.  Samo se Vi upregnite i ucite jer je to ocito za Vas najbolji nacin da izadjete na kraj sa ovom "neizvesnoscu". I svaka Vam cast, meni bi bilo veoma tesko odoleti pritisku koji osecate. Svako dobro.

Odgovori

Gost

#4690 Re: Re: Re: Re: 4862

2014-05-01 00:50:00

#4688: Miki - Re: Re: Re: 4862

Dragi moj nisam te ni pitala za misljenje, a barem imam smislen red reci u recenici kao i recenicni skolop. Koji je na tvoju zalost ITINIT od A do S, a podsmevanje na predlog ucenja, mislim da nije umesan. Jer bi ti to svako normalan savetovao, a Vi kolega samo cekajte i pocnite da ucite kad produze rok, tad necete imati tenziju ko vecina nas sada koji smo jadni i ubogi i zamislite moramo da ucimo za predstojeci rok. Sta cete nekom je zivot majka nekom maceha!!! Bog Miki!!! :)