Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka Tereza

#4563 Mišljenje u vezi emisije "UPITNIK"

2014-04-29 13:20

Poštovani,
Moj lični stav i mišljenje je da uvek više glava bolje misli i poštujem svačije mišljenje, predlog i sugestiju. Odluku donesem sama na osnovu dobre analize svih argumenata ZA i PROTIV. Tako postupite i svi vi.
Mislim da neće smetati i škoditi ovome što radimo i što je vezano za peticiju, tako da bi se mogla i postaviti odredjena pitanja ministru Verbiću, ali to činite uz veliki oprez, koja i kakva ćete pitanja postavljati, odnosno nikako nesmeju biti lična, sa dozom egoizma i samoživosti, vezana za konkretan problem pojedinca i nikako ne odstupajte od naših zahteva iz peticije, kojih je dosta, ne samo jedan-produženje roka za završetak studija. Zato bi bilo dobro da pročitate ponovo celu peticiju i podsetite se svih zahteva, pre svega onog da smo tražili neoročeno studiranje, a u najgorem slučaju, ako se to ne prihvati iz bilo kojih razloga, onda produžetak i td.

Odgovori

Kameni

#4564 Re: Mišljenje u vezi emisije "UPITNIK"

2014-04-29 13:25:47

#4563: Majka Tereza - Mišljenje u vezi emisije "UPITNIK"

Izvinjavam se. Nadam se da moja sugestija nece naneti stetu nasoj stvari. Vise necu ''talasati'' i iznositi individualne predstavke, svestan sam da samo kada delujemo sinhronizovano, organizovano, jedino tako mozemo pobediti. Vama, gospodjo, svaka cast! Ziveli!