Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

apsolvent

2014-04-28 20:38

Poštovana gospodjo Lidija,
Vaš odgovor na moj komentar i savet kao i ponudu koju ste mi uputili su kao melem na ranjenu dušu.Nadam se i molim Boga samo da uspemo u ovoj zajedničkoj akciji i da povratim svoje zdravlje a posle diplomiranja rad kod Vas bi bio pravo bogatstvo i dar, ne postoje reči kojima bih se VAMA ZAHVALIO.Poslao sam svoju mejl adresu i telefon , nadam se da sam uspeo. Hvala Vam ya sve đto radite kao i na savete i tople reči koje nam šaljete. Ynam da ste puno angađovani i pođrtvovani neka Vama i Vađoj porodici Bog podari ydravlje kao i ostalim Vađim saradnicima.Pozdrav i svim kolegama koji su podrđali akciju.
Ja sam iz Istočne Srbije, blizu Zaješara. Voleo bih da se , kada diplomiram, kada u akciji uspemo, sretnemo i budete moj gost sa porodicom i vidite prelepu planinu Rtanj, to je raj za odmor.Beskrajno sam Vam yahvala!

Odgovori

Мајка Тереза

#4547 Re: Апсолвенту-4546

2014-04-28 21:19:43

#4546: apsolvent -

Још једном се је доказала она народна да је свет тако мали.

Мој супруг је живео и радио пет година, пре женидбе, у Бору, да би се након женидбе преселио у Врање, али су му два брата са породицама остала у Бору, где и данас живе. Због тога познајем тај део Србије и Ваш крај, а посебно мој супруг.

Када будемо долазили у Бор, контактираћу Вас и свакако ћемо се видети.

Све најлепше и Вама и Вашој породици.

Стојим иза свега што сам Вам написала и понудила.

Послала сам мејл покретачима и очекујем да ми доставе Ваше податке, тако да ћу Вам се јавити или мејлом или телефоном.