Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

2014-04-26 16:44

Ljudi ja nemam para da izadjem na ispite, zivim u unutrasnjosti. Cekam da odobri banka kredit ocu. Ostalo mi je tri ispita do kraja. :(( Jedina nada mi je da se ovo pitanje pozitivno resi. Imam 29 godina i jedino u sta sam do sada ulagao je obrazovanje, radio sam razne poslove, cak sam i fizikalisao, radio u pekari, kaficu, da bih placao skolarine. Pomisao o ponistavanju ispita i skupom prebacivanju na bolonju je rusenje svih mojih snova jer nemam novca za dodatne izdatke niti da upisem fakultet iz pocetka. Advokat Lidija i autor peticije su dali najveci doprinos da se ovo pitanje resi, da li ce nova vlada imati sluha za ovaj problem, ostaje jedino nada u povoljno resenje. Ne zelim da napustam Srbiju, zelim u ovoj zemlji da ostanem i radim, i verujem da ce za par godina ovo biti napredna zemlja sa sirim trzistem rada.

Odgovori

Gost

#4448 Re:

2014-04-26 17:08:48

#4447: -

Nemoj da se sekiras, nece biti ponistavanja ispita, cak i ako, cisto hipoteticki govoreci, ne produze rok. Do toga nece doci, budi bez brige, sve sto se do sada desavalo bilo je apsolutno kako treba, nama na ruku. Na korak smo do cilja, uspecemo! ;)

Sto se boljitka u zemlji tice, to je druga prica, ali ovde znacajno bolje skoro biti nece.

Majka Tereza

#4453 Re: MOLIM 4447 DA SE JAVI HITNO

2014-04-27 12:20:39

#4447: -

Dragi kolega,

Molim Vas, hitno ostavite svoje lične podatke i kontakt telefon kod autora peticije (mislim preko njihovog sajta) kako bih Vam poslala novac za polaganje sva tri ispita, putne troškove i hranu do grada u kome je Vaš fakultet, a ne da Vaš otac uzima kredit zbog toga.

Veoma mi je teško kada ovako nešto pročitam i čujem i želim da bezuslovno pomognem, tako da to ne znači da mi nećemo uspeti u svom cilju. Da nisam bila optimista i da ne verujem u sebe, autore peticije i sve one koji nas podržavaju ne bih uložila mnogo toga u našu "borbu".

NAJSRDAČNIJI POZDRAV SVIMA I VELIKO HVALA ZA PODRŠKU KOJU STE MI PRUŽALI OKO OZDRAVLJENJA, JER SAM NEKOLIKO MESECI NA BOLOVANJU, ALI NISAM NAPUSTILA NAŠ CILJ-PETICIJU.