Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Quoted post
opet ja i kraj |
#4366 Re:2014-04-24 16:46U potpuno se slazem sa Vama, svi smo isti bez obzira na broj preostalih ispita..ali ocigledno da to nije jasno nekim jako malicioznim i krajnje nekorektnim "kolegama", na zalost. Svi smo mi svesni toga da je ovo produzenje koje trazimo i cekamo da se donese zakon, konacno, i da moramo raditi na tome da privedemo studije kraju za to vreme. Sta ce biti posle toga, kako kolega u prethodnom postu pise..to ne znamo a verovatno ce biti isto kao sto je bilo i za ovaj rok. Na prethodnoj strani je neko pitao da li moze da predje sada na bolonju jer mu tako odgovara, ne vidim razlog za ono pisanje pogotovo ovo, sto je jako sebicno: "Naglasio bih da postoji sigurno jedan broj apsolvenata koji su na vreme skoro sve ispite ispolagali, ali im je ostalo svega par iispita i sigurno je velika nepravda oduzeti im pravo na završetak ubrajajući ih u one kojima je ostala polovina ispita ili koji nikada nisu ni studirali. Neko ko je skoro priveo studije kraju i zastao par godina sigurno je imao ogroman razlog za to." Sasvim je dovoljno bilo reci da je prelazak na bolonju uvek bio moguc, ko zeli nek izvoli , za fakultete i pozeljan. Zato se mi i borimo jer veliki broj nas ima vec neke godine, porodicu, izdrzava stare bolesne roditelje ili je sam bolestan..ali ima pravo i ZELI uprkos svega da zavrsi svoje studije, bori se godinama na svaki moguci nacin.. Kolega Anonymous, zelim Vam da polozite sve ispite i diplomirate, ali nemojte svojim pisanjem izazivati sudbinu..moze vrlo lako da se desi da mi sa "gomilom" ispita zavrsimo mnogo pre Vas, a Vi da se opet iz opravdanih razloga za dve godine nadjete u istoj situaciji, da opet ne bude Kalimero sindrom kao u citiranom delu, gde ste se na jako ruzan nacin izdigli iznad nas sa vecim brojem ispita, izdvojili kao najugrozenija subpopulacija, pa vicete "nepravda". Zato Vas najlepse molim da prekinete sa takvim pisanjem i uznemiravanjem, bespotrebno je..zakon ce vaziti za sve, zajedno se borimo, a posle..svako radi za sebe. Kiko hvala na lepim recima i zeljama, nekako mi je promakao Vas divan post pored ovih grlatih malicioznih. Nadam se da cu ozdraviti sto pre pa da se vratim porodici, radu i naravno ucenju. Veliki pozdrav za pokretace i advokaticu Lidiju! Advokatici isto zelim brz oporavak i sve najbolje! :) |
Odgovori
anonymous |
#4367 Re: Re:2014-04-24 18:10:39Primetio sam da ovde nekima treba psiholog a ne produzetak roka za zavsetak studija. Proizvoljno tumacenje i izvodjenje zakljucaka cak i u vezi mene. Podrzao sam peticiju ali nemam problem sa studiranjem. Imam valjda i ja pravo da iznesem misljenje u vezi problema. Nadam se da ce vam biti ispunjeni zahtevi kako biste ovu vasu tenziju usmerili na ucenje. :)) |
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Zahtev za razoružanje Lojalista
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7093 Kreirano: 2025-01-08
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
3157 Kreirano: 2025-01-03
Подршка запосленима у просвети
3713 Kreirano: 2024-12-30
Петиција за одржавање јануарског испитног рока на свим факултетима у Србији
1357 Kreirano: 2025-01-08
ГЛАС НАСТАВНИКА - ПОДРШКА СТУДЕНТИМА
758 Kreirano: 2025-01-13
NECU SINDIKAT HOCU FORUM PREDSKOLSKE/OSNOVNE/SREDNJE SKOLE
674 Kreirano: 2025-01-14
Pismo roditelja maturantkinja i maturanata Predsedniku Vlade Republike Srbije
331 Kreirano: 2025-01-13
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2954 Kreirano: 2024-12-05
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1238 Kreirano: 2025-01-02
PROSVETNI RADNICI SE PROTIVE ODLUCI "REPREZENTATIVNIH" SINDIKATA
297 Kreirano: 2025-01-15
Podrška studentima
3056 Kreirano: 2024-12-06
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1433 Kreirano: 2024-12-18
Zahtev za razoružanje Lojalista
4023 Kreirano: 2025-01-01
Marina Heroina grada Novog Sada
93 Kreirano: 2025-01-13
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3612 Kreirano: 2024-12-26
Smena direktora Jovine gimnazije
1519 Kreirano: 2024-12-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
446 Kreirano: 2025-01-04
Markov i Mašanov zakon
4365 Kreirano: 2023-09-14
Termalna Banja u VRBASU
29 Kreirano: 2025-01-13
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2558 Kreirano: 2024-12-24