STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi

Quoted post

Gost

2014-04-22 14:53

Ovo je nesto najbolje sto se moglo desiti u Vojvodini , Vojvodjanima. Hvala vam, respekt, postovanje. Distanciranje od zlocinaca i osuda svih koji su ucestvovali na bilo koji nacin u zlocinima 90- tih u Bosni i Hrvatskoj je elementarna obaveza i zadatak svih civiliziranih ljudi. Ova arkanovca dolazi i u tzv. "Republiku Srpsku" modificira kolektivnu svijest tamosnjih zlocinaca koji su se smaknuli u taj srpski rezervat i zasticeni ,podrzavani od Srbije i rezima u Srbiji dalje planiraju buduce zlocine u Bosni. Bila sam svjedok zlocinackih orgijanja arkanovaca i Bozjom voljom sam prezivjela. Dobri narode Vojvodine dragi Vojvodjani ne dozvolite da svijet i javnost i mi u Bosni vas poistovjecujemo sa arkanovcima i tadasnjim rezimom 90-tih. HVALA VAM

Odgovori

Gost

#416 Re:

2014-04-22 15:09:51

#414: -

Ako je udaja za kriminalca zločin (a pitam se po kojem to zakonu) onda vi osudite Tuđmanovu ženu i Pavelićevu decu i unuke i Gotovinu vašeg domobrana što ga slavite kao boga, nemojte samo srat o srpkim zloćincima.  1/3 pobili , 1/3 raselili, 1/3 asimilovali...došli ste ovde da serete o moralu. Marš u pičku materinu!

E da, i piše se takođe, ne takodže!

DžoniBoy

#417 Re:

2014-04-22 15:10:51

Drži se svog Teherana i ne brini za nas.....

Bosnjaci uvek puse

#429 Re:

2014-04-22 18:05:53

Hahahahah dobri narode Vojvodine? Njih oko 2000 potpisalo peticiju, i to skoro pa niko iz Novog Sada! A za tu Republiku Srpsku, pa ona zauzima 49% teritorije u pederaciji bih, i to vas mnogo boli! Ima milion ipo stanovnika, i oko 800 000 sa Srspkim pasosem, tako da ono nemoj previse da se nadas da ceca nece pevati na tamburici festu, i u Srpskom Sarajevu!

Licno ne volim njenu muziku, ali neka peva u inat vama govnjivim muslimanima!.

Pozdrav iz Slankamena, Vojvodina!.