STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi

Quoted post

Vas komentar je nečuven!

#323 Re: Ovo je SRBIJA

2014-04-21 13:24

Izvinite, vas komentar je zaista degoutant jer u njemu etiketirate sve stanovnike Vojvodine kao Hrvate i potencijalne ustase. Na žalost, to je govor mrznje. Ne potpisujemo mi peticiju zbog bilo kakve Republike Vojvodine, pogotovo mi koji vise ne živimo unasem predivnom gradu, Novom Sadu, nego zbog zabrane manifestacije teskog šunda na jednoj od naših kulturnih svetinja, Petrovaradinskoj tvrdjavi. Otac mi je bio jedan od najvećih srpskih istoricara XX veka, tako da dobro razmislite pre nego sto nas sve strpate u koš anti-srpstva zbog odbrane kulturnih standarda neseg grada. Unapred hvala na ne vredjanju vojvodjanskih Srba koji se dobro razumeju sa ostalim narodima i narodnostima koji žive s njima u istoj zajednici!
Problem je u državi koja podržava kulturne fenomene kao sto je gdja. Raznatovic i neverovatnoj neobrazovanosti mase koja se identifikuje s tom muzikom. Na žalost, nikada ranije nismo bili tako bedni i kulturno nepismeni kao sad...
Živeo nas predivni Novi Sad!

Odgovori

DžoniBoy

#325 Re: Re: Ovo je SRBIJA

2014-04-21 13:32:36

#323: Vas komentar je nečuven! - Re: Ovo je SRBIJA

Poenta je u tome što je pokretač teme nadrobio secesionističke teze u paroli tobožnje zabrane Cece....pr i tome za lokaciju si je stavio Republika Vojvodina kao što sam i rekao verovatno je reč o nekome sa sajta Slobodna Vojvodina gde se poziva na klanje i proterivanje Srba jer ih citiram "nikada nije bilo tako mnogo 67% u Vojvodini"...u manifestu peticije se spominje Jogurt revolucija i nekakve nadležnosti Vojvodine koje je kao Ceca ukinu!?WTF?

Srbe se naziva Srbovima,Srbijancima itd....

Dakle da skratim Peticija je PARAVAN a ne bih se čudio da iza nje stoji i član Odžićeve kombi stranke..