Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

koleginica

#4023 Napomena: molim one sa slabim zivcima da ne citaju ovaj komentar

2014-03-19 14:41

#4009: Uznemirena - Re:

Meni je iskreno zao ako Vas je moj komentar uznemirio, ali ja ne mogu da funkcionisem po  `laissez-faire` principu. Nadamo se najboljem, kako nam je obecano, ali moramo da budemo spremni  i na najgore i da imamo resenje u rezervi.   A posebnu sigurnost mi uliva kad politicar kaze `mozda`.  Pazljivo sam procitala vest sa linka koji ste ostavili... i matematika je opet ista, 20.3. RIK objavi rezultat, do 20.4. se oforme, pa prvo krenu da izglasavaju ono sto po proceduri `se mora`, znaci mi pre maja ni u bajci. Gde je maj, tu je i jun, gde je jun tu je i godisnji odmor...  U sustini, treba razmisljati i o podsticajnim merama da zavrse sta su obecali do kraja maja.  Red je da vec jednom stignemo tu sargarepu.

Odgovori

Gost

#4025 Re: Napomena: molim one sa slabim zivcima da ne citaju ovaj komentar

2014-03-19 17:08:23

#4023: koleginica - Napomena: molim one sa slabim zivcima da ne citaju ovaj komentar

Molim Vas koleginice samo manje sarkazma, nepotrebno je i nije korektno.

Sa sajta NS:

"Period u kome se Narodna skupština sastaje i radi na sednicama. Zasedanja mogu biti redovna i vanredna.Narodna skupština sastaje se u dva redovna zasedanja godišnje. Prvo redovno zasedanje počinje prvog radnog dana u martu, a drugo redovno zasedanje počinje prvog radnog dana u oktobru. Redovno zasedanje ne može trajati duže od 90 dana. Vanredno zasedanje je zasedanje Narodne skupštine u periodu kada se ne održava redovno zasedanje. Narodna skupština sastaje se u vanredno zasedanje na zahtev najmanje jedne trećine narodnih poslanika ili na zahtev Vlade, sa unapred određenim dnevnim redom. "

Na sednici Odbora za obrazovanje, nauku.. odrzanoj 29.01. je naglaseno da je resavanje naseg pitanja hitna stvar.

Plus komentar #4022

Naravno da imamo rezervno resenje, o tome se vec pisalo, i naravno da smo svi i dalje napeti koliko god da se sve priblizava razresenju, zato sam reagovala tako. Nepotrebno je sada sumnjati i praviti takve tenzije, vremenske ili bilo kakve druge. NS je zasedala i leti i do ranih jutarnjih casova uvek kada je za to bilo potrebe.

Ja verujem advokatici Lidiji i pokretacima peticije.

Nadam se da ce se uskoro pojaviti u ovoj diskusiji da ne bi opet krenula u nezeljenom smeru.

Pozdrav i sve najbolje Vam zelim, od srca. :)