Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Boško Buha

#2316 stres zbog septembra

2014-01-29 23:31

Svaka čast na uloženom trudu, svima koje poznajem prosledio sam peticiju.
Danas sam pao ispit zbog pritiska i stresa. Na ove poslednje ispite izlazim u nenormalnom stanju, korak sam do Laze Lazarevića. Profesori ne izlaze u susret kao što je traženo, ne daju termine, kao da smo duhovi. Čisto informativno, ako ne produže rok i ako me prebace na bolonju, bombaš samoubica posetiće POLJOPRIVREDNI FAKULTET. Pa svi onda lepo na privatne singidunume i ostale dunume pa se ugledajte na političare/i sam predsednik ima faks/. Od državnih fakulteta leba nema. Dobićete samo čir na dvanaestopalačnom crevu kao ja! Za sve vidove ustanka, seče knezova i ostale revolucije tu sam. Samo zovite. Vaš Boško Buha

Odgovori

Gost

#2322 Re: stres zbog septembra

2014-01-29 23:45:01

#2316: Boško Buha - stres zbog septembra

Ahahahaha... E stvarno si me nasmejao. Zao mi je sto nisi polozio ispit, ali ne brini nego uci, bice - ako ne u ovom, onda u sledecem roku. Drzimo ti fige, samo nemoj da bacas bombu na fakultet. Za takve stvari se ide u zatvor :-)

Gost

#2323 Re: stres zbog septembra

2014-01-29 23:46:50

Verovatno je u pitanju Poljoprivredni u Zemunu kolega?

Od doticnih profesora meni se prervce mozak.

Krenuliu kampanju prebacivanja na Bolonju a sistem im je kao da su pisale Kursadzije.

Mene more ovi uslovni ispiti ne mogu jedan da polozim, a doticni mi uslovljava izlazak na jos 3 ispita.

Gost

#2327 Re: stres zbog septembra

2014-01-29 23:52:36

i ja ne polozih ispit sad u ponedeljak,ali izlazicu u inat ako treba pa nek im se smucim,ucim koliko mogu iako imam jos 13 ispita do kraja....verujem u produzenje roka i nikakve neprimerene komentare i situacije necu da dajem niti planiram.Imam pravo da zavrsim studije po zapocetom programu a koliko cujem usvojen je nas zahtev sad jos samo formalnosti neke treba da se urade,tako da....opusti se....i samo napred hrabro....

Gost

#2340 Re: stres zbog septembra

2014-01-30 00:52:42

Hahahaha!!! Nasmejao si me do suza! :) :) :)