Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#1451 Re:

2014-01-22 15:41

#1449: -

Ili slucaj poput mog kada moram da iscitam nekoliko hiljada strana za ispit, a znam da je mojoj koleginici taj isti ispit kupio ljubavnik-biznismen, a i onaj prethodni ispit isto tako...i jos nekoliko njih. Kakav nacin da nadjem da se motivisem za ucenje kad sam se licno uverila u postojanje situacije ''48h-ispit''?! Da problematizujemo i to da cu od diplome imati najverovatnije samo licnu satisfakciju, mojoj koleginici ce ljubavnik garant kupiti i posao... I ne radi se ovde o zavisti mojoj ili necemu slicnom, vec zelim da ukazem na licemerje sa kojim sam suocena kada neko zeli da mi uskrati ustavno pravo na studiranje!!!

Odgovori

povratak otpisanih

#1479 Re: Re:

2014-01-23 06:25:07

#1451: - Re:

Draga moja koleginice, tacno razumem o cemu primas.... Moja draga docimerka je svojevremeno na mom fakultetu kupila ispit za muzicku liniju, veceru i jos po nesto(muzicku liniju jer profesoru tada nisu trebale pare)..a ja sad uz rad spremam taj isti ispit, koji je sad jos obimniji,a sta cu..ja nisam imala za muzicke linije,vecere i "ostale stvari"...Samo sto je najcrnje u celoj prici ta ista je sad direktor jedne banke i lepi nam epitete tipa glupaka i ostalih..pa ne mozemo svi biti "pametni bankari" sa kupljenim diplomama i ispitima..i sto ti kazes, kako da se motivisemo da ucimo, kad i sami znamo kako se stvari odvijaju oko nas....ali opusteno, zavrsicemo mi i ovo ja se iskreno nadam, posteno i dostojanstveno i ubedjena sam da pre ili kasnije zivot sve to kompenzuje na neki nacin...