Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#1084 Re: Re:

2014-01-16 00:46

#1081: Kolega007 - Re:

Ne vidim razlog zasto napadate kolegu/koleginicu koji je postavio/la ovo pitanje. Pitanje je skroz na mestu i nema nikakvog pesimizma. To je realnost. Da bi uspeli da dobijemo produzenje, potrebno je  izmeniti Zakon o visokom obrazovanju,a ko donosi Zakone i ko ih menja? A na pomolu su nam PARLAMENTARNI IZBORI. Odgovorite sebi na ovo pitanje i razumecete sta je kolega/koleginica hteo/la da kaze.

Ja sam neko ko pozitivno razmislja i verujem pokretacima i gospodji Terezi, skoro sam sigurna da cemo dobiti pozitivno resenje naseg problema. Kada su mogle zemlje u okruzenju da dobiju produzenje, sto ne bi smo mogli i mi. HVALA VAM SVIMA STO SE ZALAZETE ZA SVE NAS,IPAK JE VAS DOPRINOS MNOGO VECI JER SE BORITE U IME SVIH NAS I ULAZETE VELIKI TRUD,a na nama je bilo samo da potpisemo peticiju i sirimo je dalje. SVE POHVALE, IDEMO DALJE DO CILJA...

Odgovori

Gost

#1085 Re: Re: Re:

2014-01-16 00:53:12

#1084: - Re: Re:

E fala Bogu da me neko razume sta hocu da kazem!!! Naravno da je SKUPSTINA ta koja treba da nam izglasa Izmenu i dopunu zakona, a ako dodju izbori skupstina se RASPUSTA!!! Ja ne znam dal se kolege razumeju u to i dal prate politicku scenu al je moje pitanje na mestu 1 000 000 % i molim jos jednom autore peticije da mi daju odgovor na pitanje: STA U TOM SLUCAJU???