Referendum protiv GMO

Quoted post

Gost

#276 Vojin

2013-10-23 08:28

Suvisno je govoriti da smo izgubili nadu u organe vlasti. Radimo i borimo se u zemlji koja je opustosena. Zasto? Da bi nas na salterima docekale uvrede? Da bi nas lekari ignorisali i da bi nam rodjaci i prijatelji umirali zato sto policija ne odgovara na poziv? Ostavimo po strani to sto smo sugradjani, ali ti isti sugradjani dobijaju novac i hrane porodice zahvaljujuci porezu koji mi placamo. Jedemo ono sto ostatak sveta nece, a sada moramo jesti i hranu koja dokazano ubija!? Ovo nije borba koja bi sprecila da neko PONOVO pokupi pare u svoj dzep - ovo je borba za zivot! Mi cemo mozda i preziveti, a sta je sa nasom decom? Ukoliko ima ozbiljnih, proaktivnih ljudi koji zele da urade nesto po ovom pitanju, neka me kontaktira na Vojin88_Kg@hotmail.com

Odgovori

Gost

#403 Re: Vojin

2013-11-01 10:07:58

#276: - Vojin

negde sam pronasao tabelu na kojoj pise da je u cantaviru 2005 dozvoljeno gajenje gmo soje jednoj firmi kao i da dozvola traje 10 godina,na istoj tabeli pise da su institut zemun polje i NS hibridi dobili dozvolu za gmo kukuruz i ona vazi 4 godine