Apel za preduzimanje mera za sprečavanje koruptivnog publikovanja

Quoted post

Crna krava

#57 Re: Re: Re: Re: Kontola mobinga

2013-10-10 13:31

#56: tuga - Re: Re: Re: Kontola mobinga

Na zalost nisam ::)) Ja sam jedan od onih koji pise projekte za rukovodioce projekta i poznaje i uci zakonske akte za koje vi  dobijate plate. Procitajte zakon i krajnje je vreme da pocete da zasluzujete pare koje vam ovaj napaceni narod odvaja od usta svoje dece. Ako mislite da gresim uvek i vise nego raspolozen da vam posaljem dokumentaciju koja potvrdjuje moje/vase (ne)znanje.

Naravno nije mi zelja da se svadjam samo mislim da ste me okrivili i napali bez razloga i bilo kakvih dokaza sto je svojstveno nasoj kulturi i to stvarno moramo da promenimo. Mislim da ja Vas nisam nicim uvredio niti sa Vam lepio etikete ko ste i sta ste vec Vam samo ukazao za neistinu koju ste izneli u javnost.

Odgovori

tuga

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Kontola mobinga

2013-10-10 21:28:20

#57: Crna krava - Re: Re: Re: Re: Kontola mobinga

Zao mi je ako je tako, ali nauci da ne generalizujes stvari. Patetika je nepotrebna.Nauci da problem sa rukovodiocem projekta resavas direktno  a ne na ovaj nacin. Imaj hrabrosti.Trudi se da formiras svoj projekat a dotle postuj rukovodioca koji ti je obezbedio egzistenciju cetiri godine i odabrao da te stavi pod kapu svog imena.