Podrška ugostiteljima Novog Sada

Quoted post

ugostitelj

#88 Re: ar

2013-08-15 10:12

#87: ar - ar

i opet Vam ponavljam,postoji dozer muzike koji ne dozoljava da se jacina probije,odnosno radnim danima gostitelji ne pojacavaju muziku jer nemaju zurke ,ali vikendom kad imaju onda pojacaju,ali mogu da je pojacaju samo do limita koji je postavio IBS,ili inspekcija za kontrolisanje buke u objektima,tako da mi ne radimo nista nepropisno,vec samo po zakonu i jedinicama za meru buke,kao sto sam rekao radnim danima bas iz solidarnostima prema komsijama je ne pojacavamo,ali bi smo i tad mogli i ne bi uradili nista ne zakonito,sve kako stoji na papiru se i postuje,verujte mi i da hocemo ne mozemo da prekoracimo jacinu zvuka koji nam taj limiter dozvoljava,odnosno koji je postavio IBS,tj inspekcija...sve je cisto
A verujte mi da ce se desiti samo veca steta ukoliko ljudi od 01h budu odlazili po dvoristima da piju,jer opet verujte mi mladi nece ici kucama u 01 u to budite sigurni,kao sto ste i vi nekad bili mladi pa znate do svitanja se ne ide kuci vikendom,bez obzira da li radi nesto ili ne,u tom slucaju umesto jedne patrole komunalne policije,i regularne policije koji idu centrom i resavaju sta treba,morace da idu po 10 minimum po celom gradu i teraju mlade iz dvorista zgrada,skolica,skolskih dvorista,i gde se sve vise ne okupljaju po  gradu i opet to nece biti dovoljno! i samim tim ce se odvuci paznja od pravih kriminalaca i ostalih koji remete javni red i mir ... i opet opasce budzet grada,novi sad ce se zakljucati i time nikom nista nece dovesti na dobro... i onda cete se zaliti kako su karte za autobus poskupele,sajam,klizalista,bazeni...itd,kako ljude otpustaju u javnim preduzecima jer nema para,jer svi znamo ko puni budzet grada sa 35%...zao mi je ali jednostavno bio bi jako pogresan potez da se zatvore lokali koji rade do 03 u samom centru grada,slazem se za ostala naselja..liman,grbavicu,telep...i svuda gde su nacickane zgrade,ali ne i za centar,jer treba da je sam centar turisticka destinaija...a tih ljudi kojima smeta buka ima mozda 50-80,a ugostitelja i ljudi koji su vezani za nas,i koji zive od nas,direktno ili indirektno ima minimum 1000... mislim da treba samo time da se napravi vaga i da se izvaga sta je bitnije...san ljudi koji uvek mogu da se isele ili da stave PVC prozore i nece nista cuti vise,ili ZIVOTI porodica koji nemaju nista sem tih poslova...vezanih za ugostiteljstvo

Odgovori

Gost

#89 Re: Re: ar

2013-08-15 18:06:24

#88: ugostitelj - Re: ar

Mislim da se ne razumemo...PVC prozori i lazne dozvole ovde ne pomazu...nema veze, bar smo se siti ispricali... Znam da znate u dubini sebe da smo upravu i nema nas 50-80, nego nas ima nekoliko hiljada....idemo dalje, pa sta nam Bog da!