Pomoc porodici Spasojevic i detetu sa posebnim potrebama

Quoted post

ljiljana iz beograda

#25 Re: SRAMOTA

2013-07-29 10:33

#21: komsiluk - SRAMOTA 

tako je niko nece propevati na tudjoj muci pa nece ni dragan i njegova porodica samo da znate ima boga i on je veliki i dostizan

Odgovori

jeca

#29 Re: Re: SRAMOTA

2013-07-31 06:22:30

#25: ljiljana iz beograda - Re: SRAMOTA

tako je draga LJiljana,ali videcemo ko ce propevati a ko ne.Sve u svemu vi ste slabo tu kod njih i mozete samo da slusate lazi od jedne strane pa mozete samo da pricate u prazno,jer kakva ste vi navodno rodbina kad nekomunicirate sa svima?Sva ta rodbina iz Beograda dolazila je jedan dan u godini i dolaze samo kod Zorice koja samo prica lazi a to ceo komsiluk zna.Pre neki dan je ta ista Zorica napala coveka iz komsiluka jer je potpisao peticiju,napala ga zena kako nije smeo to da uradi, i sve i svasta mu je rekla,a i rekla mu da mu nikada vise nece mesiti torte za veselja i rodjendane a za to ceo komsiluk zna...Ko zna koliko je jos ljudi napala sto su potpisivali,ali sve ce se saznati i to pokazuje ko je kakav...To mi neka pravedna zena? kuku mene kuda cemo mi sa tim pravednicima...

mihailo

#39 Re: Re: SRAMOTA

2014-02-06 19:46:07

jadna si da štitiš ujake a šta si radila sa njima

Gost

#44 Re: Re: SRAMOTA

2014-11-07 13:40:27

maja

#46 Re: Re: SRAMOTA

2014-11-07 13:51:25

jadna ljiljo i tvoje se sve zna šta si ti radila sa svojim ujakom damljanovićem sram te bilo kakva si osoba zamalo čovek da se ubije   još pišeš lazi o svom bratu stidi se