Vraćanje nastavnice hemije S. J.u školu Veljko Vlahović u Šangaju
Quoted post
Gost |
#79 Re: Smilja Jankovic2013-05-24 19:50Laž do laži izjavljuješ, sve si slike i bljuvotine obrisala pre 10 ak dana ,a ovo tek toliko da malo i ja pojasnim, a deva Marija... pa puknuću od smeha , dovoljno je pročitati mimin komentar pa od Marije ostade samo deva , al ne ona deva ,nego ona jednogrba sa četiri noge , e obzirom da sam okaraterisana kao primitivka , smatram da ovu moju konstataciju neceš uzeti za zlo i to iz razloga sto si savremena ,uspešna , sa lepim nogama, pravno potkovana, stručnjak kakvog naše školstvo nikad nije imalo dok nije prugom Bar Beograd uvezlo, a da da dodam štetu praviš ti gde god da se pojaviš ,i u kojoj god školi da radiš , štetu praviš sebi , kolegama, a najgore je što štetu praviš i đacima i to i obrazovnu i vaspitnu. I nemoj više da se zamajavaš sa ovom peticijom , kao što vidiš podrške više i nemaš i samo toneš sa svojim izjavama dublje i dublje, duuuuboko, duuuuuuuuubooooooko. Ko kanda si slabo motivisala đake ove godine da ti drže stranu , preispitaj se bre i poštedi nas daljnjih komentara , nađi posao u nekoj laboratoriji , higijenski nije loše rešenje za tebe , beli kratki mantil obučeš pa pokažeš svoje atribute , ma ima svi da polude, ima da budu svi happy i pacijenti i nova laborantkinja, posle jedno par godina ako se ne budeš svađala sa svima ko što si navikla možda budeš šef laboratorije , avanzuješ bre , pa onda ko rukovodilac počneš zaposlene da tlačiš i krv da im sisaš , a ko ne poturi venu , ti ga tužiš pa pare u džep , i da završim što se tiče malograđanske sredine , pa taj tvoj Nikšič teško da ima više stanovnika od Siriga, ne znam čak ni gde je na karti al znam da je mnogo južno a što južnije to tužnije nije džaba naš narod to rekao, imate neko pivo što sam kupila mom mužu greškom pre par godina pa ga je celog saso u lavabo . U stvari neću da završim , zamisli sebe kao šefa higijenskog kako sisaš krv zaposlenima, pa đe ćeš veće sreće za nakog ko što si ti , sisaš a ne može ti niko ništa , ti bi se tu našla cenim , samo se mani škole leba ti . ajd ja sad odo a ti razmisli . |
Odgovori
SMILJA JANKOVIĆ |
#82 Re: Re: Smilja Jankovic2013-05-24 20:44:15Zloćo, ako ti kažeš da sam izbrisala , ONDA U REDU!Smiri se!Ali, ja , ću ti opet ponoviti , da ništa ne brišem sa fejsa!Ali, ako ti tako revnosno pratiš mene, i znaš sve šta piše na mom profilu, onda da verujemo!Možda je neko drugi obrisao! Hm, jasno, Zloća, nije izašla iz Siriga, i sve poredi sa Sirigom!Zloćo, Zloćo, postoji još , mesta i većih od Siriga!Hvaliti se neznanjem gde je Nikšić, je tragično!Još, mogu primetiti, da su deca , i učenici sjajni, kakvi su im , roditelji!DA, da, tragedija jedne žene, je što postoji lepša od nje!Na stranu, pedofili, pjandure , neznalice, lopovi, ali biti lepši i imati atribute, E TO NE MOOOOŽEE!Na, Tvoju , žalost, Zloćo , ja ostajem u siriškoj školi! I da, u malo ste se preračunali!U toj školi ne radi 99 % ljudi iz Siriga već 30 % ! Zahvaljujem svima koji su o meni pisali, i loše i lepo, jer jer kad objašnjavam ljudima , sa kim radim i gde , prosto mi ne veruju!Pošto sam ovo sve snimila, biće dobar dokazni materijal, kako neko može nastradati kad skrene pažnju na kriminalne radnje !HVALA! |
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13250 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1623 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1187 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1754 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2635 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
678 Kreirano: 2024-12-09
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3746 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
220 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2421 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6264 Kreirano: 2024-11-18
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
367 Kreirano: 2024-12-11
Podrška omladini Srbije
65 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
51 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
36 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
20 Kreirano: 2024-12-18
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
18 Kreirano: 2024-12-21
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
1475 Kreirano: 2024-11-14