Легализација Марихуане у Србији.

Crni

/ #28

2012-11-13 20:14

Postoji mnogo vise i boljih razloga za legalizaciju Marihuane nego navedenih gore ali i to su bitne stvari turizam itd.
Smanjen broj od zavisnika Heroina , manje kriminala, drzava je u mogucnosti da kontrolise maloletna lica koja ovako mogu da kupe na svakom cosku... Marihuana nije put ka tezim drogama kao sto govore po tv-u vec dileri koji prodaju marihuanu pa uz to i nude svakakve druge opasne opijate kako bih zaradili vise novca a danasnja omladina je veoma povodljiva a dilerima samo novac bitan, ali kada bih bilo legalizovano i postojala od drzave odobrena mesta za prodaju ili ti coffeshop-ovi, ne bih bilo dilera po ulici koji bih prodavali svakome ko ima novac bez obzira na godine ... Cisto par stvari sam naveo koje me najvise brinu a to je rast narkomanije u Srbiji , mnogi ce reci da je glupost legalizovati marihuanu da bih se smanjila stopa narkomana ali pogledajde Holandiju da li se i koliko smanjio broj zavisnika Heroina od legalizacije takodje i ostale zemlje pa cak i u Americi se smanjio broj zavisnika od Creck-a, ima to smisla nije glupost... Takodje i upotreba u medicinske svrhe je veoma vazna ... Dosta od mene :-D Poz svima :-D

I Molim vas da svi potpisete peticiju :-D Par podataka nije vam valjda to problem :-D