Neimarski Parkic

Djordje

/ #105 Zastitimo Randjicev interes

2012-08-01 14:28

Zivim veoma blizu parka, iako sam odrastao na 120 km od parka moje dete se skoro svakog dana igra u njemu. Ipak ne vidim razlog za pobunu protiv bilo cega sto ce se raditi u parku. Dakle izdat je objekat koji se nalazi na obodu parka. Zanimljivo je da nikome ne smeta ovakvo ruglo, a smetace ako se uredi? Kako bilo kome moze da padne napamet da ne dozvoljava ili odredjuje sta sme da se radi u nekom objektu? Jasno je da nece biti kladionica, a da li ce biti neki ugostiteljski objekat (pa ne smeta vam Lamartini i Vulevu) o tome moze da odlucuje samo onaj ko je zakupodavac poslovnog prostora i onaj ko je zakupio i koji ce ulozi svoj novac! Mi bismo trebali da budemo prijatelji pa da pregovaramo sa ljudima da nema prodaje alkohola, da naprave i odrzavaju toalet i za korisnike parka, da mozda urede toalet za taksiste...
Ne, vi angazujete gospodina Kovacevica koji je ojadio ljude u Arandjelovcu prilikom privatizacije Knjaz Milosa. Secate li se te afere, secate li se kako je to Misa kupio i za koje novce? E taj isti Kovacevic koji nista ne radi za dz je sada odjednom uzorni gradjanski aktivista? Mozda seta unuke ili mozda sa drugarima igra sah u parkicu? Znate i sami da nije tako, zato pogledajte ko su potpisnici nase peticije? Randjic i ekipa, smeta im konkurencija, a i musterije nece moci mozda da bahato parkiraju...
Zato hajde da napravimo mi dogovor i da se dogovorimo sa ljudima kako da i nasoj deci i njima koji ulazu novac bude lepse i bezbednije u nasem parkicu, a ne da vecito budemo protiv.