PETICIJA ZA UKIDANJE RTV PRETPLATE

Gost

/ #334 Re: Poslednja opomena pred utuzenje

2012-06-26 00:36

#37: Mikica - Poslednja opomena pred utuzenje

nisi ti jedini koji je dobio takvu opomenu!! Dosta je bilo vise,neka poslanici se odreknu svojih plata zarad ovog napacenog naroda,Tijanic je jedna obicna dzukela i nista vise! zaglavilo mu se dupe u fotelju,j...ga mrtva!!!kod mene se vodi tv i struja na pokojnog dedu a dedu ako pitaju znam sta ce im reci!!! Ma sta da placam kada nam gase struju non stop, sta da placam kada nema nista da se gleda??? Pa imam internet i kblovsku,kome jos treba pretplata i sta rade omi sa tim parama?Objasni ti meni??? Koliko mima prijavljenih domancistava u Srbiji,i zamisli ako bi svi platili po 500 dinara,koliko je to para??? Eto penzije i plate..nemojte da ste ludi,oni koji su pozivali na gradjansku neposlusnost sada traze da se placa ,sta bre da se placa bre stoko smrdljiva??/ Zar da placa onaj sto je proveo 10 mescei u rovu,onaj so je krvario,da placa onaj sto ima 8-9 dece a jedna plata,da polacaju oni koji imaju preko 70 godina i cak i ne cuju?Da placaju one msamohrane majke,bolnice,sirotista i svi ostali?? Pa oni salju racun od struje i u manastire u kojim i nema tv!!!! Dosta je bilo sranja,vreme je za ustanak!!! Narodni odgovor potrazi..tako se zove  udruzenje gradjanja.tu se prikljuci i daj svoj doprinos i nemoj da placas a niko ne sme da uzima nista na silu!!!Ti si gradjanin ove zemlje kao i svi ostali i imas svoja prava,nase pravo je da ne placamo ono sto nam ne treba!!!Neka on dokaze da iko od nas gleda rts???? Kako? drugo ko ima kablkavsku i ne gleda glupi rts tijanica...oni kazu bio sloba los???pa ovi su izrodi kakvih nije bilo od pamtiveka,sve juda do jude!!!!Izdali su svoj narod i prodali veru za veceru i slusaju sta im naredi nemci,ameri i francuzi!!! Ustaj srbijo,budi se!!! Vreme je za ustanak!!!!!!! SRBIJAAAAA