Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata
Gost |
/ #216 f2012-02-10 10:14#213: - PAŽNJA: PRAVNA NAGAZNA MINA! da,evo ja prva nisam procitala sta sam potpisala misleci da potpisujem neku obicnu glupost za izradu kartice, i da ukoliko bi trebalo da potpisujem neki ugovor,benefit program na dobrovoljnoj osnovi,prihvatanje ucestvovanja u kakvom ispitivanju trzista ili cega god ili bilo sta tome slicno onaj ko mi nudi to na ptpis bio bi duzan da me obavesti sta i zasto bi trebalo da potpisem i da me pita da li hocu to da potpisem! to se naravno nije desilo,jer je izrada kartice trajala 1 minut,i ja sam tek kad sam dosla kuci shvatila sta sam potpisala,da ne pricamo o tome da sam isto ta shvatila da cu morati da se otkucavam svaki put samo da bi neka marketinska kompinija zaradjivala na nama! mislim stvarno,nisam bila u zabludi,bila sam glupa! e sad,ako ponistim karticu nema gradskog prevoza,sto je suludo! trebalo bi da je prevoz u sluzbi gradjana,tako se i zove javni gradski prevoz,zato je i nejasno zasto nas neko primorava na koriscenje istog samo ukoliko prihvatimo da budemo deo nekog navodno istrazivanja ili ispitivanja radi poboljsanja kvalitieta saobracaja,sto nije istina,vec smo deo istarzivanja trzista u cilju boljeg plasiranja proizvoda! REKLAMA REKLAMA! svako istrazivanje mora biti na dobrovoljnoj osnovi i uvek se vrsi samo na uzorku tj. na delu populacije. nista od ovog ovde nije slucaj! za mene ovo je vid torture i osecam se kao da sam u zatvoru,ako svi znaju sta je za mene najbolje i svi mi namecu pravila ponasanja cak i 30-im godinama,da da,vazi! U javni gradski prevoz se mora uvesti red,kazu. evo sta kaze doticna Jelena Kostic kogod bila : 10. Šta ako ne validiram personalizovanu karticu? evo i linka da vidite ako vam nesto nije jasno http://www.smedia.rs/vesti/vest/85510/Bus-plus-Novi-sistem-naplate-GSP-Bus-Plus-Sve-sto-vam-nije-jasno-a-nemate-koga-da-pitate.html ja svoju karticu necu da ponistavam,a pravnu pomoc vec trazim,ali postoji jos jedan veliki problem koji ce biti prisutan dok se ne izborimo za ove ciljeve ,a to je diskriminacija od strane kontrolora prema zenama.nisam feministkinja,naprotiv,ali svo vreme voznje u gsp-u gledam kako kontrolori maltretiraju devojcice,devojke i zene,a muskarce cak i ne pitaju za kartu,licno mi se desilo vise puta. i sad opet stres svaki dan i rasprava sa kulturnim kontrolorima koji su zeljni da saslusaju gradjane i njihove primedbe prenesu svojim poslodacima! eh,da je tako.grozan je sistem u kome zivimo.
|
|
Zahtev za razoružanje Lojalista
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Слобода за Андреjа Гњота!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Zahtev za razoružanje Lojalista
3081 Kreirano: 2025-01-01
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3374 Kreirano: 2024-12-26
Подршка запосленима у просвети
1568 Kreirano: 2024-12-30
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15629 Kreirano: 2024-11-26
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2492 Kreirano: 2024-12-24
Smena direktora Jovine gimnazije
1336 Kreirano: 2024-12-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2493 Kreirano: 2024-12-05
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
584 Kreirano: 2024-12-25
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2127 Kreirano: 2024-12-24
Ne podržavam reprezentativne sindikate u prosveti!
87 Kreirano: 2024-12-27
Markov i Mašanov zakon
4174 Kreirano: 2023-09-14
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1777 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2794 Kreirano: 2024-12-13
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
445 Kreirano: 2024-12-25
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
248 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3838 Kreirano: 2024-12-12
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
787 Kreirano: 2023-11-14
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7266 Kreirano: 2024-11-18
Da zaustavimo nestanke struje u Barajevu!
29 Kreirano: 2024-12-27
PETICIJA ZA IZGRADNJU PUTA PRESLAP - STREZIMIROVCI
64 Kreirano: 2024-12-26