Zabranimo dovodjenje pasa na decije igralista...

Badika

/ #28 Re: Re: Zabranila bih retardima da izlaze iz svojih stanova.

2018-02-12 00:57

#19: tec - Re: Zabranila bih retardima da izlaze iz svojih stanova. 

Oni neodgovorni će biti kažnjeni na ovaj ili onaj način, ali govoriti o tome kako su krivi roditelji što im je dete napadnuto - e to je LICEMERJE i bezobrazluk. Tačno je, svet nije napravljen samo za ljude, ali svi treba da znaju svoje mesto u tom svetu..

A kako ce biti kaznjeni neodgovorni roditelji ? A njih ima mnogo vise nego neodgovornih vlasnika pasa, realno. Pre mesec dana, prolazi par sa malcem od mozda 5-6 godina pored mene i mog psa koji je uredno vezan. I sad taj malisa krene nogom da sutne mog psa. Srecom pa je moj pas dobrica blenta pa se samo izmakao i nije uzeo za zlo. Mama deteta je uz prevrtanje ocima rekla malom - neeemoj.. I to je sve! Naravno da ne krivim dete, mali je, video je to do nekoga, ali zar ne treba mama da mu kaze bar nesto kao - nemoj da sutiras psa, moze da te ujede. Moj pas nije i nece ga ugisti, ali neki drugi hoce.. I posle im djavo kriv..

I ne bih zavrsavala istim bahatim komentarom Toliko! Hvala na pažnji!

Rekla bih sve najbolje i naucite se malo toleranciji i pogledajte gredu u svom oku pre nego sto vidite trun kod druge osobe.