ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE

Gost

/ #422

2016-07-14 10:04

U svojoj profesionalnoj karijeri kao ginekolog srela sam ne manji broj zena koje su u detinjstvu bile zrtve incesta i pedofilije. Takodje, na zalost, tokom celog mog skolovanja, srela sam ucitelje, nastavnike i profesore koji su silovali masovno i monstruozno devojke jos u njihovim najranijim godinama zivota. Jos gore, ti monstrumi nisu nikada izasli pred pravdom, iako se znaju po imenu i prezimenu, i, naprotiv, jos dan danas u nasem drustvu vaze za "porodicne" i "postene" ljude. A to je tako tuzno za njihove zrtve, koje ce uvek ziveti sa strasnim posledicama, dok njihovi silovatelji nisu i nece biti nikada osudjeni, samo zbog neadekvatnog pravosudja.
Prema tome, predlozila bi da se izmeni zakon i da ti kriminalci izlaze pred sudom pravde, bez obzira pre koliko decenija su pocinili zlocine, kao sto se radi vec dugo u svim demokratskim drzavama. Ja bih prva bila svedok za nekoliko od njih, iako su mi neki, na zalost, i bliski i dalji rodjaci. Jer, samo tako mozemo da iskorenimo ovu strasnu pojavu nasilja nad nevinom decom i da se borimo protiv ove "epidemije" silovanja dece. I svi treba da govorimo javno o ovoj pakosnoj "bolesti" vampira koji se, na zalost, nalaze svugde oko nas. Ali, institucije moraju da cuju taj glas i ozbiljno raditi na zastiti nemocne dece.
Prema tome, pristalica sam najteze moguce kazne za silovatelje (osim smrtne), koja bi dovela do njihove dozivotne patnje, ali, koja se, na zalost, ipak nece moci nikada poravnati sa patnjama njihovih zrtava.