Peticija za formiranje Policije za zivotinje u Srbiji

Gost

/ #618

2016-06-26 08:40

Na moje veliko iznenadjenje pokrenuta je peticija, mislila sam da se nece pokrenuti ta prica nikada ovde, gledajuci sve kanale na kojima dominiraju emisije o radu ljudi koji vrednuju svaki zivot i pruzaju mu sansu, stekla sam utisak da se smo svi (generalno) nemocni prema zakonu koji se ne postuje i koji pravi lomacu od prijava i vapaja ljudi koji ne mogu da gledaju jad koji se nanosi zivotinjama, koje su za sve, naravno, krive. Zelim vam puno srece u osnivanju, sto veci odziv ljudi na peticiju i izrazavam iskrene nade da ako se realizuje ova predivna akcija, da ce moci i da se u Uzicu ima "odeljenje" i uslovi... pridruzicu se koliko bude u mom vremenskom "budzetu"... Ispunjavam fizicke uslove ( ostalo mi je samo ti zgibovi i sprint :D ) Zelim da uspe, od srca, vreme je da se stvari menjaju i to ne kao pojedinacna akcija vec kao klan koji ce da nametne postovanje zakona prema zivotinjama i da pospesi kaznjavanje onih koji misle da je dozvoljeno izivljavanje i neodgovorno vlasnistvo nad stvorenjima koja se uopste ne pitaju da li ce biti u necijem vlasnistvu...

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...