Majci troje dece plata iz budzeta

Gost

/ #307

2016-02-25 15:26

Najteže mi pada to što primanja koja dobinem kao socijalnu pomoć I dečiji dodatak na svo troje dece je malo! Teško mi je da ih ja I suprug izdržavamo, nisam zaposlena jer nemam ko da mi čuva decu ako platim ženu, šta će meni da ostane I deci moram ići džabe raditi! Koja je poenta? A iskreno niko bolje neće voditi brigu o mojoj nego ja sama I mnogo sam I potrebna kao I sve majke svojoj deci! Suprug tu I tamo nađe neki posao ali slabo plaćeno. Kratko rečeno nemože se preživeti sa primanjem od dvadesetpet hiljada mesečno kao petočlana porodica. Imam dva školarca koju treba obući kupiti im knjige itd. Zato molim ovu našu državu malo neka promisli o ovoj situaciji za sve žene koje imaju troje dece neizvodljivo je dažena radi I brine o deci u isto vreme brine o deci! Deci je majka najpotrebnija.Volela bih kada nas malo pogledali kao majke I pomogli, da sve majke sa troje dece dobiju neko prikladno primanje da bi mogle izdržavati našu decu a da pritom nemislimo kako ćemo im sutra priuštiti ono najosnovnije! Ja lično imam loše iskustvo, tražila sam posao I gde god probam prvo me pitaju koliko dece imaš, čim čuju neće da me prime! Žalosno kao da smo sebi pripisali smrtnu kaznu, zašto je to greh? Moja deca su moj život! Zato bi naša vlada trebala da se pozabavi našim problemom, pa zar nisu oni sami rekli da treba da se rađamo I množimo? A šta je sad svi ćute! Zar smo mi žene uvek odbačene u društvu?!