Majci troje dece plata iz budzeta

Sonja

/ #141 Re: Zasto?

2016-02-25 09:14

#6: Majka dvoje dece - Zasto? 

Zato sto Srbi izumiru....zato sto bi vise zena radjalo troje dece kada bi imale finansijsku pomoc od drzave, kada su vec uslovi u drzavi takvi da ne mozete ostvariti normalan prihod od posla kojim se bavite...Vi ocigledno ne zelite da imate vise od dvoje dece, pa zato tako i komentarisete....Znate sta je tuzno? Kada sam saopstavala ljudima u svojoj okolini da cekamo trece dete, vecina ljudi je okarakterisalo tu odluku sa recenicom "auu, jbt.." Sada kada nam je u planu i cetvrta beba, verovatno ce nas smatrati za nenormalne ljude ili nas povezivati sa Romima..., e to je strasno, zaboravili smo istinske vrednosti zivota...Ja nisam radjala decu da bi me drzava finansirala, ali podrzavam ovaj zakon da bi ohrabrilo mnoge roditelje da se odluce i za trece, pa i cetvrto dete....Mislim da biste trebali da se stidite svog komentara, i uvek dva puta razmislite pre nego sto nesto napisete...mozda vase dete jednog dana odluci da vam podari tri unuceta, tada se sigurno ne biste ovako busali i pametovali...Veliki pozdav za Vas i sve najbolje Vama i Vasoj decici...