PETICIJA ZA NEPRIZNAVANJE POBUNJENICKE VLADE U LIBIJI

Gost

/ #432

2011-10-05 18:56

Hvala svima koji su pokrenuli ovu akciju.Zivimo u svetu gde sacica najvecih gadova--nekih 10 procenata onih koji poseduju 98 procenata resursa na planeti, "GLOBALIZUJU" tu planetu...Pre, donekle i u svilenim rukavicama. Sada i otvoreno POKVARENO!!! Otvoreno se sprdaju sa dragocenim recima: "Ljudska prava,Sloboda, Humanizam, Demokratija, Zastita civila,Zena,Dece..."A neposobni su da VOLE---ni rodjenu majku---i uzasno desperatni, da sprovedu NEOKOLONIJALIZAM!!

Isti oni koji su kolonizovali po svetu ranije--a medjusobno se mlatili i ratovali, promenili su taktiku--pa sada zajedno to rade!! HA!!! Em im se zuri, em su loseg kvaliteta u svojoj vlastitoj srzi,... pa im ni rezultati nisu bas po zamisli..."I NAD POPOM SE UVEK NADJE POP". A najlepse je sto ce sami sebe iznutra da izgrizu--to je UVEK bilo pravilo za takve!!!

IZDRZI MOJ NARODE JOS!...SVASTA SMO IZDRZALI U ISTORIJI...JER SU SVI ISTI TAKVI MOCNICI, UVEK HTELI VLASNISTVO NAD TERITORIJOM GDE JA NAS DOM.

GEOPOLITICKI/ MILITARNO/EKONOMSKI--VEOMA VAZNOM TERITORIJOM--I ONDA--A SAD I PONAJVISE...!!!

IZDRZI JOS MOJ NARODE, JER NJIHOVI SU ZUBI SVE TUPLJI....samo ih dalje gledajte....

( A " toj Evropi ", smo MI vise potrebni--- NEGO ONI NAMA!!!! Samo se dobro cuvaju da mi ovako namuceni, to uopste ne primetimo!!! Trebamo im, da rbacimo za NJIH, a da sve NASE bude NJIHOVO---ponajvise nasaTERITORIJA!!! Kako to da je Svedska, zemlja koja je celom svetu bila uzor, po standardu i ugodnostima za svo svoje stanovnistvo---ulaskom u EU--SVE TO IZGUBILA???!!!! Kod njih je totalno sve degradirano!!!!!! Razmislimo malo...zasto???...i je li nam to onda garancija, da ce bas nama sunce svanuti---dok se i kod njih standard obicnih ljudi uveliko smanjio.??? A BOGATI SU SVE BOGATIJI. )

PA LJUDI MOGU DA ZIVE I PREZIVE, I NA NEKI DRUGI NACIN, A NE SAMO NA NJIHOV...AKO SE SAMO SAMI DOSETE---SHVATE, I NE PREPUSTAJU SE VISE VODJSTVU, TAKVIH---OD CEGA SE CAK  TOPE SEVERNI I JUZNI POL.....