PROTIV UKIDANJA NACIONALNIH PRIZNANJA ZA DOPRINOS KULTURI

Gost

/ #36

2016-01-25 02:13

Zato sto sam godinama u kulturi svoga grada radila VOLONTERSKI....Stvarala,organizovala,ucestvovala,reprezentovala kako na pesnickoj sceni tako i i sa amaterskim KUD svoj grad(preko 30godina)svoju Jugoslaviju a sada i Srbiju.Da ne pricam o drugim apoliticnim ,humanitarnim organizacijama ciji sam takodje visegodisnji clan i sve sto sam radila,radila volonterski jer nisam uspevala da dobijem radno mesto od drzave......Dobijala mnoga priznanja.Izmedju ostalog i srebrni znak za humanost pri Gradskoj Orgasnizaciji Crvenog krsta i sta sve ne i kakva sve ne priznanja .Radila sam (ponavljam sve volonterski )jer mi drzava nije omogucila da radim.i ono sto sam radila,godinama,bilo je na crno i samo mi je upisan staz od 5 godina i koji mesec od 16 godina koliko sam stvarno radila...Suprug je od 2002god.tehnoloski visak "Niske banke"...Trenutno smo oboje nezaposleni a imamo preko 50godina i bez ikakvih sredstava za zivot..Ja penziju necu nikada docekati a on treba da ceka jos 7-8godina na starosnu..Ako je uopste docekamo..Posebno ja koja sam toliko dala sebe VOLONTERSKI gradu a i drzavi!!!!Zato kao visegodisnji radnik,prevashodno u kulturi svoga grada PA I ZEMLJE , SA VELIKIM BROJEM PRIZNJANJA ZA OSTVARENE REZULTATE NA MNOGIM POLJIMA(posebno NA POLJU kulture) se zalazem protiv ukidanja NACIONALNIH PRIZNJANJA ZA VRHUNSKI DOPRINOS NACIONALNOJ KULTURI !!!!!!!