SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #11808

2016-01-02 18:41

Zato što se pobednicima uručuje između 50-100 hiljada evra, svakim danom dobijaju oko 100-200 evra da propagiraju te Evropske vrednosti, da se jebu ispod pokrivača da pljuju i zaglupljuju narod. Vrhunac je bilo kad sam kod mojih roditelja večerao i naravno pošto nemaju kablovsku to gledaju ona Maca na pitanje Marića da li bi imala nešto protiv da Nikola Tesla uđe u Rijaliti ali večeras odgovorila 'Nemam ništa protiv nek uđe ko god hoće' ili kada pogledate ja kao osoba koja je na fakultetu i koja se brine za svoju budućnost čuje da osoba poput one Hrvatice ne znam ime, ima diplomu Kriminalističkog fakulteta u Zagrebu, odma mi dođe da odustanem. A te pare koje dele, su samo delić zarađenog od SMSova i poziva tamo, a mi i dalje 30 godina gledamo Bolji Život, Srećni ljudi, otpisani, Paju i jare, Belu Lađu. (ajde to je novije još) a znamo koliko je Sultan Sulejman imao žena, koliko je Henri Osmi imao žena, kako ih je ubio na koji način, zašto i kada je čiji Vojskovođa napao koju zemlju. Izađite na ulicu i pitajte neko dete da li zna ko je Car Stefan Dušan, nemojte reći silni jer za to je neko možda i čuo. Zašto se ne napravi neka emisija pa makar u dve epizode o njegovim osvajanjima? njegovoj jednoj ženi? Čoveku kome su najjači Carevi u tadašnjem vremenu pisali pisma sa 'Stric mi, Car Srba Grka i Arbanasa. Stefan Dušan' kako bi izrazili poštovanje, čoveka čija je teritorija izlazila na tri mora.
Znate kako je to uspeo? tako što nije imao Rijaliti programe, i što njegovoj konjici nije trebala Viza za evropu! tako što nije pregovarao, nije krao svoju državu. Otimaju nam iz ruku našu zemlju a mi je dajemo i 'pregovaramo' sa teroristima. Naš zakon o teritorijalnoj celini je stariji od Čitave amerike (osnovana 1459 godine) na toj zemlji imamo manastire starije od Amerike! A mi pregovaramo?! Zar vam nije žao da 90% cigana (možda dvoje troje nisu cigani) dobijaju vašu platu kao dnevnicu?! A vi plaćate fakultete deci, jedete hleb i vodu da ne dobiju posao... Ajmo Srbi svi u Parove, i pod jednu krušku.. sa svima pregovarajmo jer evropa veliki prijatelji.. Nemačka posebno. Dokle?!