Bedno je ali istinito!

Nostradamus

/ #206

2015-12-29 18:03

Jos jednom je vreme pokazalo da sam bio u pravu i da veoma retko pogresim u proceni ljudi, stao sam u Stanisinu odbranu cim sam saznao za ovu sramnu peticiju, smatrao sam da nije humano ni ljudska osvetiti se bivsoj ljubavi samo zato sto je veza kao sto vidimo u jednom trenutku bila privremeno prekinuta, kada neku osobu zaista volimo mi joj se ne svetimo bez obzira sto ta osoba nije vise deo naseg zivota. Mozda Stanisa ima mana i nije idealan ali gde to postoji drvo bez grane i covek bez mane?. Kod Stanise cenim to sto je uvek bio korektan prema meni i mojoj porodici, pomogao mi je kada mi je bilo najteze i to nikada ne mogu zaboraviti, radi se zaista o ozbiljnom coveku koji ne vodi abrove rekla kazala kao sto to cine vecina nasi ljudi, Stanisa ne ide po kafane da pijanci, covek nije alkoholicar, nikada ga nisam video pijanog, radi se zaista o vrednom i postenom coveku koji je sve stekao svojim postenim radom, nikome nista ne duguje, nikoga nije pokrao. Na kraju  ''ako je tacno da su Stanisa i Irena ponovo zajedno''' da im pozelim puno srece u zajednickom zivotu. Veliki pozdrav i sve najbolje ziveli  https://www.youtube.com/watch?v=DWq0wBpN2_Q