Peticija da Partizanove legende preuzmu vođenje FK Partizan

Gost

/ #719

2015-12-15 11:06

Borba da se izadje iz medijske blokade mora da bude raznovrsna.Nijedan mediji u Srbiji ne objavjluje nista o peticiji. Ova bitka ce biti duga i neizvesna. Jedan klub Jedan vodja, tako je sada stanje. Trenutno vladaju sujetni ljudi,neobrazovani, moralno unakzeni, prodavaci magle. Oni ce nas gurati u razne probleme, izmisljene i realne. Sta je pametno ciniti? Udariti na vlast? Pridruziti joj se? Moje misljenje je da joj se treba suprostaviti. Secate li se kada je Covic rekao stavljamo tacku na CRNO BELI svet? Znaci sve smisljeno! Mi cutimo , oni rade sta hoce, a PARTIZAN propada! Ovo treba da bude pocetak bune, i bice. U Beogradu sam video jedan grafit protiv vlasti! Ej samo jedan! Svima je toliko dobro da nemaju razloga da se bune! E mi GROBARI imamo razloga kazemo LAZES . Nas ne zanima politika, nase opredeljnje je CRNO BELE boje, nasa porodica je CRNO BELA. A oni nam razaraju porodicu. Sujeta premijera ove zamlje je nesto sto se jedinicom mere prema PARTIZANU moze nazvati samo zlo, je pokazatelj sta nas ceka . Zamislite dokle ide njihova sujeta, kada Premijer Francuske dobija ciganski dres od nasega Premijera. Znaci ispred Srbije je c.zvezda, nas brend, nesto po cemu se prepoznajemo. Strasno, ali istinito. Zvezda je veca i od Vatrepolo reprezentacije, i kosarkaske, i odbojkaske , ma zvezda je nesto najvece u ovoj zemlji. Tako oni razmisljaju. Tako i prestavljaju. E stani malo ! DOSTA VISE. Razumemo MI da su godine frustracije donele razne psihicke probleme, depresiju,sizofreniju,paranoju.Razumemo i da su cigani veliko biracko telo, ali smo i MI. I svaki prestavnik vlasti koji bude kod nas morace da izvrsava naredbe sefa. A zna se sta sef misli. Vidite samo ko su sefovi najcenjeni ljudi ! Covic, Vesic. Slucajno? Ne ! Setite se albanije. Mislite da onaj siptar nije namerno pusten da uradi ono sto je uradio. Mislite da onaj cigo slucajno usao u teren? Mislite da policija nije mogla da ukloni dron na terenu, a ne igraci. Sve je smisljeno. A znate ko je kaznjen? Srbija . I nas brat sto je rekao ono sto misli pred tv kamerama. Ali ne misli samo on tako! I znam da ce uskoro vecina misliti slicno, jer dirate nam porodicu CRNO BELE boje. I sta je uvredljivo reci istinu, LAZETE I TO SVI ZNAJU. ALI SE BOJE DA TO KAZU. MI SE NIKADA NISMO BOJALI, NI KADA JE BILO 10 NA 1 ! JER MI SMO GROBARI . ZAPAMTITE TO.