SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Ocajni

/ #11748

2015-12-01 20:06

Zbog nase DECE LJUDI MOLIM VAS.... Zbog nase dece... Drzava ih je zaduzila i pre nego sto su se rodili. Skolovanje je na nivou Konga, i kad zavrse faks radice na trafici. RALITY programi su im unistili moral, svo kucno vaspitanje je palo u vodu. Od dece ce nam napraviti probleme... Da rezimiramo situaciju:

Deca ce nam celog zivota raditi da isplacuju dugove. 90% plate ici ce na rate, (devojke) ce se je**ti za pare da prezive (Tijana AJFON?!?!?), a muskarci ce biti kriminalci da imaju za hleb (Kristijan). Fakulteti ce ostati prazni, jer posle skolovanja nema posla, a i zasto bi se mucili kad mogu da otmu ili da rasire noge...

Kultura NE POSTOJI u Srbiji... Toliko su ti programi uzeli maha da ih SVI GLEDAJU. Moji roditelji od 65 godina!!! Svaki dan se svadjam sa mojim roditeljima da promene kanal, jer kad god je TV upaljen Pink i Hepi se samo gledaju, bukvalno NISTA DRUGO, ljudi su ZAVISNI OD NJIH! Ljudi koji su ziveli u nekoj "normalnoj" zemlji, u kojoj je kultura imala vazno mesto. Ako su njih zaludeli, decu ce nam PROZDRETI! U nekoj normalnoj zemlji bi se takva pojava ogranicila, ali nigde nije to toliko zastupljeno (i toliki problem) kao u Srbiji. A mi posto prepisujemo zakone od EU, a nijedna zemlja nema toliki problem (i zakon koji ce to urediti), moramo to mi sami resavati i naterati ovie nase izdajnike/lopove da ukinu taj otrov!

Molim VAS LJUDI OVO VISE NIJE NORMALNO! DJAVO JE ODNEO SALU! MOLIM VAS SPASITE NASU DECU!!!!!