DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU

Gost

/ #840

2015-11-26 15:41

Pa nepravda je ucinjena prema Kristjanu. Svi prave matematiku da dodju do finala, koriste se raznim smicalicama, podli su i podmukli, pljuju na svoj karakter samo da bi dosli do finala i ostali sto duze kako bi dobili vise novca. A i opasni su to igraci bez karaktera a i dobro su znali da ce Kristjan definitivno da bude u finale i da pobedi 99 posto. E onda ovi jeftini karaktercici sto pljuju na svoju cast a to je bogastvo kad ga imas-napadali su Kristjana sa provokacijama kao ludi. Ovaj svet je postao kuciste podmuklaca, olosa, jeftinih dusa, lopova, prevaranta idt. A za ostale nema mesta. Kristjane imas srdacan pozdrav iz Tutina, zamo mi je brate sto si pao na igru olosa, iskreno padam i ja citav zivot tako da mi dodjes kao brat koji se bori za pravdu i istinu ali uvek zlo pobedi jer takva su nam vremena dosla. Zao mi je sto te nevidim vise na farmi,gledao sam je samo zbog tebe. Ako Bog da vratices se ali svo zlo je uprto protiv tebe, od zli novinara, medijski kuca i zli dusa. Na danasnje vreme dobrota i pravda mora da se skloni, jer 90 posto je zlo zavladalo.