SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #11717

2015-11-08 23:42

Nisam vezana za kutiju ni radio aprata ni TV. Naročito ne za ovakve sadržaje, što sam onako zabeležila. Jeste to nekome zanimljivo, to je u svakom pogledu neukusno, u svakom pogledu! Zar tome da služi TV??!

Pa jeste, neko će reći, to Srbija voli i želi. Pa jeste. Al onda možemo da imamo još jednu TV onu nižu srbijanski sa prangijama, i onu, ili one, svetskog nivoa kakvu zaslužujemo.

Tako da, vezano za ove pogubne sadržaje, ispod svakog nivoa, svaki komentar je suvišan. Ovo NIJE Srbija koju želim i koja nam pripada. Ja mislim da je to najobičnija glupost, sitna je reč ako kažem izdajstvo. Valjda učesnici i kreatori misle da smo tako evropskiji! Čist kompleks inferiornosti. Smatramo da manje vredimo ako smo svoji, jednostavni, normalni, prirodni. Ima tolkio divnih sadržaja koje mediji mogu da plasiraju, da li je ovo siromaštvo duha, profit, ili nešto treće!?

Šta da se radi??! Jednostavno da se stavi veto, smesta STOP na sve to. Da se obrati daleko veća pažnja šta naša deca gledaju, na kojim se vrednostima izgrađuju, neke elementarne stvari ne smemo propuštati.