SVI KOJI SU ZA TO DA SE BOJKOTUJE PLACANJE RTS PRETPLATA

Gost

/ #274

2015-10-09 21:07

Ja sam slobodan gradjanin i niko nema pravo da me prisiljava da u slobodnom vremenu nešto gledam, gledaću ono što mi se svidja preko kablovske i plaćaću samo one kanale koji mi se dopadaju. Na RTS-u i nema šta da se gleda, po tri puta godišnje repriziraju stare serije, a politički govori predsednika, premijera i njihovih ministara me ne interesuju, jer i nema nešto pametno da se čuje. Drugo, na RTS-u zaposlene voditeljjke kao da nemaju ni dana škole, čistiji izgovor imaju i čobani sa Stare Planine iako nemaju škole. Treće, više liče na prostitutje iz parka kod Ekonomskog fakulteta, čak su i one pristojnije obučene i pristojnije se ponašaju. Da li gradjani Srbije treba da plaćaju partijske, ministarske i druge starlete ? Kako se druge televizije izdržavaju, samo ne može RTS. Ko se seća doba socijalizma i Tita, i onda je bila veća demokratija nego sada, tv dnevnik su morali da gledaju učenici u internatima, vojnici u kasarnama i osudjenici u KPD, ostali gradjani nisu morali. Čija je ovo diktatura i apsolutizam ?