Želimo smenu Zorana Milinkovića!

Gost

/ #35

2015-09-14 01:34

Poruka do Kizarica (Kiza , Kizito , Kizinjo , Kizarito) : ''Napolje skapana pijanduro , alkosu i narkomanu jebeni i napusti klupu naseg voljenog kluba '' . UPRAVA NAPOLJE (Pekovic OUT) . JEDNO IME I JEDNA LJUBAV . PARTIZAN I ''SVETI'' DULCE KARAPANTERCIC VUJOSEVIC SU U MOJE SRCE . Dule ne brini nista , jedan dan ce da ces se vratiti gde ti je mjesto , a to znaci da ces ponovo biti trener na nasoj ''crnobjeloj'' institucii i ponovo ces da karas , jebes , prcas , punisi maltretiras mala bezimena komsinica ko je po zanimanje francuska premijerciceva sobarica i betonska prostitutka , kurvetina , (kurva i kurvica kako god) . Stop za krimos , mafijos i cuveni robijas Zvezdan Terzic ko kad tad ce da zavrsi u zatvor gde mu je i mjesto i veliki pozdrav za cuveni veliki vezir , zeleznicki serif i turskoalbanski efendija Nebojsa Covic zvani cika Covke i jos veci pozdrav do njegovu zenicu ko ubrzo ce da ja karam i jebem zestoko i jako , ona ce da trazi jos , a njen sincic Filip ce da ja bodri . Dusko Vujosevic pravi ''grobari'' su uvijek uz tebe !