SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #9625

2015-09-03 12:57

Smatram i verujem da ovi rijaliti zaista zaglupljuju naciju i skrecu nam paznju sa bitnih zivotnih pitanja. Mislim da veoma uticu na "moral" mladih ljudi, nacin izrazavanja i usvajanja pravila ponasanja ljudi, koji su po meni na marginama. Drugim recima ono cega smo se nekada stideli sada postaje popularno i namece stil ponasanja (nemoral, psovke, agresija..........). Smatram da novac utrosen na rijaliti moze se mnogo korisnije utositi, recimo snimiti edukativne i zanimljive emisije koje ce propagirati porodicne vrednosti, lepotu nase zemlje, ljubav, milosrdje, hrabrost i sl. Glavne vesti na svim medijima uglavnom su lose stvari i tome se pridaje veci znacaj.......nemoguce je da u ovoj Zemlji ne postoje dobri primeri koje bi po meni trebalo staviti na prvu udarnu stranu... na primer ovaj momak, kome ne znam ime (a cula sam za Staniju, jer je nemoguce ne cuti), znam da je iz Kikinde i postao je prvak Sveta iz matematike - to je heroj u njega treba uloziti. Hvala Vam sto ste pokrenuli ovu akciju i nadam se da da ce imati efekta i zato se pridruzujem. Moram jos da napomenem da ne krivim narod sto konzumira ono sto im je servirano, vec one koji to serviraju u interesu profita - za mene su to neprijatelji sopstvenog naroda i treba ih osuditi javno, a Drzava bi morala da podrzi i nas koji smo protiv. Pozdrav