SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Vlada

/ #6249

2015-09-02 08:58

sećate li se malog programa, branka kockice, opstanka, crtanog u 7:15, zimskog i letnjeg bioskopa....? šta naša deca danas imaju??? farmu? parove?maldive? pa naravno jer kad pogledate koliko je bitnija zarada kako tim televizijama tako i našim političarima onda nije ni čudo da se sve moralne vrenosti obezvrede i postave nove koje će pojedincima donositi brdo para a našu decu gurati u nemoral i bezakonje. Ni noću ne bi trebali da su na TV!!! ( niti bilo gde drugde)!!! Srbija i njen narod polako izumire a to stvaramo sami sebi jer dozvoljavamo ovakve budalaštine na javnoj sceni i da nam neko ko nema moralna načela diktira i uči nas o moralu!!! Ministarstvo kulture je jedino odgovorno a samim tim i vlada koja ćuti. Te  televizije, neću im ni ime napisati, su tumor današnje omladine koja neće preživeti da od svoje dece (ako ih uopšte budu imali) naprave ljude i poštene i iskrene osobe. 

Svako od nas stremi ka boljem životu i više para... da li je cena za to naše mentalno zdravlje i naša pokoljenja nek odluče "nadležni" ali ja ću sa mojom decom i porodicom da gledam da bežim iz ove jame srama, nemorala, i VIP nazovi osoba, foteljaša i korumpiranih političara!!!

želim da poručim onima koji prate ove "rijalitije" da se pogledaju malo u ogledalo i da priznaju sebi da su dno dna ljudi i da se mogu smatrati genocidnim osobama jer svojim delima podrzavaju genocid nad sadašnjim a i budućim naraštajima srbije a što se tiče onih koji puštaju ili dozvoljavaju ove programe da razmisle o svojim delima i nek se prepoznaju u nekom od ovih osobina ili u svim dole navedenim 

1 Požuda, blud

2 Ponos, gordost

3 Pohlepa, škrtost

4 Zavist

5 Proždrljivost

6 Gnev

7 Lenjost

sve ovo postoji i propagira se kroz realitije

i svi do jednog su smrtni grehovi koje servirate našoj deci i učite ih kako su to normalne stvari

organizujete parade srama i dozvoljavate da se to javno propagira i dičite se kako smo narod koji je demokratskih vrednosti i poštujemo jednakost... gde je tu jednakost porodičnih ljudi ??? da li mi šetamo ulicama i držimo mitinge da objavimo svetu kako smo naučeni porodičnim vrednostima- NE toga u Srbiji nema zato nemojte da se krijete pod plaštom zakona već promenite zakon koji dozvoljava destrukciju naroda koji vodite!!! ili uskoro nećete imati narod!