SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #5430

2015-09-01 20:28

.I bas sam se obradovala sto sad procitah kako su raspisali peticiju protiv svih rialitija....Pa zar je taj sljam koji se nalazi po tim kucama,farmama ili vec cemu merilo za narod u Srbiji...strasnoooo...nasta smo spali....da nam Mafijasi,starlete,nazovi pevacice...i ostala bagra uce decu zivotu...uzassssss...Gde je savest glasacima...zasto svaki taj poziv koji usmera za podrsku sljamu ne usmere ...ka bolesnoj,gladnoj,i ugrozenoj deci...Glasaci glasaju da bi olos dobijao enormne dnevnice dok neki ljudi ne dobijaju ni ono sto su postenim radom zaradili ...Bagra se bahati...bacajuci hranu...dok je gomila ljudi gladno...Ma ne znam ni sta bih rekla....osim Olosi i Bagra su oni koji su to osmislili a tek one koji su doveli...za to komentara nemam..rekose po ugledu na Evropu i svet...Pa sto plate i osnovna sredstva za egsistenciju jedne porodice ne daju po ugledu na Evropu i svet.........znam da mnogi od vas misle isto...ali prosto ja glasno razmisljam pa se nadam da mi necete zameriti...A i oni koji mi zamere ...briga me...samo neka porazmisle o onima koji su gladni ,bolesni,ugrozeni, i neka se stave u tu kozu..pa onda neka mene pljuju...mesto olosa i Hokstaplera kakvi su po rijalitijima...I zaista bi nas sve trebalo preispitati na mentalnom nivou i da se vec jednom donese resenje na koje svi trazimo....Ko je ovde LUD...