SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Gost

/ #5261

2015-09-01 19:06

Ne želim da budem primećena u javnosti.Želim da živim u zemlji gde se neguje kultura ophodjenja ,gde je moral na visokoj ceni.gde se poštuje i uvažava tudje mišljenje,gde je sloboda govora dostignuće civilizacijske vrednosti.Želim da sa tv-a gledam o našim naučnicima,da slušam pesme koje su srpske i imaju poruku.Danas ne mate nijedan ljudski kanal na Tv-u.Kakvu poruku nam šalje TV SEM Ašto predstavnici sedme sile koriste svoj položaj da nam nacija još više propada a ne da podižu svest i kulturu.Odavno ne mogu da podnesem da moja zemlja obiluje ovakvim blatom i,umesto da ga se stidi ona ga javno nudi da se deca vaspitavaju njime.Mi smo odrastali na pesmama Arsena ,Mikija i Djordja Marjanovića.A ovo,šta je sada ovo.Žao mi je dece.A posle kažemo oni su krivi.Pa šta im se nudi.Ko im je idol,sa kim da se poistovećuju,sa silikonušama iz parova.Da li će svoje znanje meriti veličinom grudi ? Treba to dobro oporezovati ili potpuno skinuti i zabraniti dok se ova zemlja ne isčisti duhovno od prljavštine..